150-200 TL'ye Gamepad Önerisi

150 liraya kaliteli analoga sahip bir gamepad bulman pek mümkün değil gibi. X360 kollar hep sahte. Bir tane almıştım analog hassasiyeti diye bir şey yoktu, neyseki iade ederken sıkıntı çıkmamıştı. Gamesir markasını tavsiye ederim. Fiyatlar uçmuş, ben Banggood'dan getirtmiştim 180 liraya T1S. Bir buçuk yılı geçti. Hepsinde olduğu gibi bunda da RT LT tuşları hassas, bir kere kırıldı tamir ettim yine de ilk günkü gibi kullanıyorum. Dualshock kadar kaliteli, analog hassasiyeti harika, şarjı 5-6 saat rahat dayanıyor. Tutuşu konforu da güzeldir, terletmez.

Hocam bu fiyata kablosuz olarak yan sanayi olarak PS3/PC uyumlu kollar var. Bu kollar genelde Xinput olmadığı için sıkıntı yapıyor. Kablolu olarak yine yan sanayi 360 kolları var uyumlu oluyorlar.

Hocam dediğiniz kolların çoğu orjinal falan değil. Microsoft yazdığına bakmayın.

150 liraya kaliteli analoga sahip bir gamepad bulman pek mümkün değil gibi. X360 kollar hep sahte. Bir tane almıştım analog hassasiyeti diye bir şey yoktu, neyseki iade ederken sıkıntı çıkmamıştı. Gamesir markasını tavsiye ederim. Fiyatlar uçmuş, ben Banggood'dan getirtmiştim 180 liraya T1S. Bir buçuk yılı geçti. Hepsinde olduğu gibi bunda da RT LT tuşları hassas, bir kere kırıldı tamir ettim yine de ilk günkü gibi kullanıyorum. Dualshock kadar kaliteli, analog hassasiyeti harika, şarjı 5-6 saat rahat dayanıyor. Tutuşu konforu da güzeldir, terletmez.

Ben 4 yıl önce falan Bimeks'ten almıştım 110₺ fiyatı vardı galiba. Eskidiği için bulmak zor olabilir. Benimki orijinal, garantili ürün. Eğer bulunursa bu fiyata daha iyisini bulamaz. Kaç kez düştü hiçbir deforme yok. Tuşlarıda çok kaliteli. Analogları aşırı hassas.

Ben 4 yıl önce falan Bimeks'ten almıştım 110₺ fiyatı vardı galiba. Eskidiği için bulmak zor olabilir. Benimki orijinal, garantili ürün. Eğer bulunursa bu fiyata daha iyisini bulamaz. Kaç kez düştü hiçbir deforme yok. Tuşlarıda çok kaliteli. Analogları aşırı hassas.
Yok hocam. Artık piyasa replika ürünlerle dolu.

Çok kötü değil, fiyatına göre idare eder. Titreşim konusunu bilmiyorum, lakin ben de almayı düşünüyorum.
Yanında bunu da alman gerekiyor PC'ye bağlamak için:
Yanlış bilgi, arkadaşın alacağı kablolu olanı. Alıcıya ihtiyacı falan yok.

Yanında bunu da alman gerekiyor PC'ye bağlamak için:
Orijinal ürün değil. Açıklamaya bakarsanız kablolu olduğunu anlarsınız.

Arkadaşlar alayım mı eğer kablosuz un içinde Bluetooth cihazı olsa alırdım ama ayrıca ona da para vermem gerek Monster Pusat Gamepad'i ikisi de var ama 300 TL 200 TL olsa hemen alırdım indirim de yok gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı