150-200TL mouse pad önerisi

Bütçe
150-200

ardr

Decapat
Daha fazla  
Fiyat performans oyuncu mouse padi önerileriniz nedir? Orta boy olursa daha iyi olur.

Hocam bu ışıklı bunun yerine aynı fiyat daha performanslı bir ürün daha iyi olur.

Hocam ışık modları 10 12 tane var ben bunun büyüğünü kullanıyorum kumaş kalitesi çok iyi hiç sorun yaşamadım yani BİM ürünü diye geçmeyin Polosmart sponsor.

Hocam ışık modları 10 12 tane var ben bunun büyüğünü kullanıyorum kumaş kalitesi çok iyi hiç sorun yaşamadım yani BİM ürünü diye geçmeyin Polosmart sponsor.

BİM'in diye dalga geçmiyorum ama ışıklı ürün onun yerine ışıksı aynı fiyat daha performanslı olacağını düşünüyorum.

Hocam bu üründe gerksiz büyük orta boy istiyorum FPS oyunları için kullanacağım.

Hocam bu üründe gerksiz büyük orta boy istiyorum FPS oyunları için kullanacağım.

Çakma mouse pad önermeyi bırak.

Hocam ben sizinkini bütçe 150-200 arası oldugu için beğenmedim ayrıca çakma degil dostum.

Hocam ben sizinkini bütçe 150-200 arası oldugu için beğenmedim ayrıca çakma degil dostum.

Konu sahibi arkadaş sizden önce araştırmış bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…