Fiyat performans oyuncu mouse padi önerileriniz nedir? Orta boy olursa daha iyi olur.
Hocam BİM'de satılıyor 200 TL Polosmart Polosmart PGM26 Gaming Işıklı Mouse Pad Gaming Mouse Pad Polosmart burada 300 diyor ama BİM'de 200.
Hocam bu ışıklı bunun yerine aynı fiyat daha performanslı bir ürün daha iyi olur.
Hocam ışık modları 10 12 tane var ben bunun büyüğünü kullanıyorum kumaş kalitesi çok iyi hiç sorun yaşamadım yani BİM ürünü diye geçmeyin Polosmart sponsor.
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatları ve Özellikleri bu sizi idare edecektir.BİM'in diye dalga geçmiyorum ama ışıklı ürün onun yerine ışıksı aynı fiyat daha performanslı olacağını düşünüyorum.
Hocam bu üründe gerksiz büyük orta boy istiyorum FPS oyunları için kullanacağım.
Hocam bu üründe gerksiz büyük orta boy istiyorum FPS oyunları için kullanacağım.
Logitech Oyuncu Mouse Pad 40 X 30 Cm Fiyatları ve Özellikleri bu sizi idare edecektir.
![]()
SteelSeries QcK Mini Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK Mini Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Mini Mouse Pad özelliklerini incele, 246,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çakma mouse pad önermeyi bırak.
Hocam ben sizinkini bütçe 150-200 arası oldugu için beğenmedim ayrıca çakma degil dostum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.