teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #11 Yerli padawan dedi: Mekanik değil ya bu klavye o kadar fiyata almak istemiyorum açıkçası, o kadar kötü mü Everest? Genişletmek için tıkla... Sırf mekanik diye Everest alınmaz. Cooler Master Masterkeys Lite RGB ya da Logitech G213 alabilirsiniz.
Yerli padawan dedi: Mekanik değil ya bu klavye o kadar fiyata almak istemiyorum açıkçası, o kadar kötü mü Everest? Genişletmek için tıkla... Sırf mekanik diye Everest alınmaz. Cooler Master Masterkeys Lite RGB ya da Logitech G213 alabilirsiniz.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #12 Silinen üye dedi: Sırf mekanik diye Everest alınmaz. Cooler Master Masterkeys Lite RGB ya da Logitech G213 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun, 230 TL çok geldi 175 iyi gibiydi veya 200 o klavye için başka bir ininal kart geçen sitede yok mu acaba cooler master?
Silinen üye dedi: Sırf mekanik diye Everest alınmaz. Cooler Master Masterkeys Lite RGB ya da Logitech G213 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun, 230 TL çok geldi 175 iyi gibiydi veya 200 o klavye için başka bir ininal kart geçen sitede yok mu acaba cooler master?
teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #13 Yerli padawan dedi: Tamam hocam sağolun, 230 TL çok geldi 175 iyi gibiydi veya 200 o klavye için başka bir ininal kart geçen sitede yok mu acaba cooler master? Genişletmek için tıkla... Şuan en uygun fiyatlısı İtopya'da. İninal'ın geçmediğinden emin misiniz?
Yerli padawan dedi: Tamam hocam sağolun, 230 TL çok geldi 175 iyi gibiydi veya 200 o klavye için başka bir ininal kart geçen sitede yok mu acaba cooler master? Genişletmek için tıkla... Şuan en uygun fiyatlısı İtopya'da. İninal'ın geçmediğinden emin misiniz?
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #14 Silinen üye dedi: Şuan en uygun fiyatlısı İtopya'da. İninal'ın geçmediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aradım geçmiyor dediler... Havale yapılıyormuş onda kredi kartı bilgilerini vermiş oluyor muyuz?
Silinen üye dedi: Şuan en uygun fiyatlısı İtopya'da. İninal'ın geçmediğinden emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Aradım geçmiyor dediler... Havale yapılıyormuş onda kredi kartı bilgilerini vermiş oluyor muyuz?
teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #15 Yerli padawan dedi: Aradım geçmiyor dediler... Havale yapılıyormuş onda kredi kartı bilgilerini vermiş oluyor muyuz? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok.
Yerli padawan dedi: Aradım geçmiyor dediler... Havale yapılıyormuş onda kredi kartı bilgilerini vermiş oluyor muyuz? Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok.
Yerli padawan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 3.848 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #16 Silinen üye dedi: O konuda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler Silinen üye dedi: Sırf mekanik diye Everest alınmaz. Cooler Master Masterkeys Lite RGB ya da Logitech G213 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... G213 güncel bir ürün müdür hocam eğer cooler Master ile arasında büyük fark varsa ona yöneleyim?
Silinen üye dedi: O konuda bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğunuz için teşekkürler Silinen üye dedi: Sırf mekanik diye Everest alınmaz. Cooler Master Masterkeys Lite RGB ya da Logitech G213 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... G213 güncel bir ürün müdür hocam eğer cooler Master ile arasında büyük fark varsa ona yöneleyim?
teknotpc Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 648 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2018 #17 Yerli padawan dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler G213 güncel bir ürün müdür hocam eğer cooler Master ile arasında büyük fark varsa ona yöneleyim? Genişletmek için tıkla... G213 Fiyatını hak etmiyor. Ama CM F/P ürünü. Ama hoşunuza gittiyse G213'de alabilirsiniz.
Yerli padawan dedi: Yardımcı olduğunuz için teşekkürler G213 güncel bir ürün müdür hocam eğer cooler Master ile arasında büyük fark varsa ona yöneleyim? Genişletmek için tıkla... G213 Fiyatını hak etmiyor. Ama CM F/P ürünü. Ama hoşunuza gittiyse G213'de alabilirsiniz.