150 bin TL bilgisayar için çok değil mi?

Yer
Bursa
Sizce de çok değil mi? Arada sırada bu forumda 100 150 bin TL'ye sistem önerisi isteyenleri görüyorum. Yani bu arkadaşların NASA'da çalışmadığını varsayarak bu bilgisayarları eğlence için alacaklarını tahmin ediyorum. (iş için vs. ise lafım yok) sizce de bu fiyatlar sırf daha "HD" oyun oynamak için çok fazla değil mi? 150 bin TL'den bahsediyoruz. Sizce Starfield'da 40 FPS daha fazla almak için 150 bin TL ödemek mantıklı mı? Yanlış anlaşılma olmasın kimsenin parasını nasıl harcayacağına karışmıyorum ama bu benim görüşüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce de çok değil mi? Arada sırada bu forumda 100 150 bin TL'ye sistem önerisi isteyenleri görüyorum. Yani bu arkadaşların NASA'da çalışmadığını varsayarak bu bilgisayarları eğlence için alacaklarını tahmin ediyorum. (iş için vs. ise lafım yok) sizce de bu fiyatlar sırf daha "HD" oyun oynamak için çok fazla değil mi? 150 bin TL'den bahsediyoruz. Sizce Starfield'da 40 FPS daha fazla almak için 150 bin TL ödemek mantıklı mı? Yanlış anlaşılma olmasın kimsenin parasını nasıl harcayacağına karışmıyorum ama bu benim görüşüm.
Benim görüşüm ise tamamen fantazi hocam,param olsa bende alırım.

Kendi paraları karışamayız ama abartı bana kalırsa zaten teknoloji çok hızlı ilerliyor bugün 150 bine alsa 4-5 sene sonra 20 bin TL falan edebilecek kadar hızlı değişiyor eskiden yavaş yavaş gelişiyordu şimdi her sene yeni teknolojiler çıkıyor.

Şu an 50klık sistemlerin yapamadığı yok 50'yi bırak 40'a da bulursun ama o isteyenler genelde yayıncı YouTuber oluyor.

Dostum şöyle düşün; 1 milyon liraya da araba alabilirsin, 10 milyon liraya da alabilirsin. İkisi de işini fazla görüyor. Neden 10 milyon lira verip araba alıyor zenginler? Çünkü parası var ve en iyisini alabileceğini biliyor ve alıyor. Ayrıca 150 bin liralık sistem bahsettiğin kadar abartı değil. Daha yukarıya çıkılabilir.

Tamamen adamın maddi gücüne bağlı. Sana çok gelen 150k onun için belki ortalama bir miktar. Sanırsam 150k ya şu an piyasadaki en güçlü sistem alınabilir. Bu sistemle 4K Ultra her oyunu oynayabilirsiniz. Biraz fantezi işi.

Adam bir vereyim tek vereyim demiştir. Bir de -e yani- zenginse iş baştan bitmiş zaten.

2021'de iç mimarlık ofisine sistem toplamıştım. Mail okuyacak sekretere bile 6900 XT taktırdılar.

Bireysel alım gibi değil kurumsal fatura. İş yapıyorlar, elbet belirli bir yüzdesini devlete verecekler. Bu devlete verecekleri kısmı önceden harcar ve faturalandırırlarsa devlete vermekten kurtuluyorlar.

Yani bir nevi çöpe atacakları parayı harcıyorlar gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı