i5 6500 sistem için 2500TL çok uygun değil mi?

PSU, kasa, SSD, RAM ve HDD'nin tam bilgileri nedir? Sorunlu bir parça olabilir.

Açıksası bana normal geldi. İşlemci 6. nesil 4c/4t, ekran kartına girmiyorum bile.
Niye bozuk ürün satayım ki, herşeyi sorunsuz çalışıyor. Satma nedenim evimizde İnternet olmsyışı
Bozuk üründen kastım.

SSD kronik sorunlu olabilir, PSU kalitesiz olabilir, kasanın hava akışı ve malzeme kalitesi kötü olabilir.

İkinci el 500 TL'ye aldığın sistem de sorunsuz çalışabilir.
Ssd sıfır olmuştu alalı 3 ay oldu Aralık ayında aldım. Psu 550Watt. Aslında bir türlü internet bağlatamadım. Yoksa satmak istemiyorum. Ama yukarıda biri demiş ki 200 e alıcı olmadı 275 e koydum satıldı.
Kesinlikle katılıyorum ona uygun fiyattan koyunca insanlar bir şeyi bozuk sanıyor ve almak istemiyorlar. Fiyatı yükselttim kesinlikle alıcı gelir şimdi.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210110_170532.jpg
    IMG_20210110_170532.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 37
Niye bozuk ürün satayım ki, her şeyi sorunsuz çalışıyor. Satma nedenim evimizde internet olmsyışı.

SSD sıfır olmuştu alalı 3 ay oldu aralık ayında aldım. PSU 550Watt. Aslında bir türlü internet bağlatamadım. Yoksa satmak istemiyorum. Ama yukarıda biri demiş ki 200'e alıcı olmadı 275'e koydum satıldı.
Kesinlikle katılıyorum ona uygun fiyattan koyunca insanlar bir şeyi bozuk sanıyor ve almak istemiyorlar. Fiyatı yükselttim kesinlikle alıcı gelir şimdi.

Bu SSD ve PSU'nun bir markası yok mu? Markaları ve modelleri belirtin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı