150 bin TL mining için ekran kartı tavsiyesi

Nereye 15k bırakıyor?

20 bine LHR olmayan 3080 bulabileceğini mi zannediyorsun? LHR'liler 60 kusur mh veriyor. 60x7 420 mh o dediginiz kazanca ulasmiyor bile.

LHR olmayan bulunur 2-3 tane 4 tanede sıfır o fiyatlara düşüyor indirimlerde toplar rahat o sistemi aylık elektrik gideride olmayacakmış 15k rahat bırakır ETH yükselmeye başladı zaten.

arkadaşlar 1660 super 30 mhs kazım yapıyormuş piyasada sıfır 8 bin liraya bulunabiliyor 20 tane alsam 600 mhs oluyor mantıklı olur mu

Arkadaşlar 1660 Super 30 mhs kazım yapıyormuş piyasada sıfır 8 bin liraya bulunabiliyor 20 tane alsam 600 mhs oluyor mantıklı olur mu?

Aslında en mantıklısı çoklu kart fakat kartlar sistemden düşüyor falan filan uğraştırır ama kar oranı artar uğraşırım diyorsanız 20 tane 1660 Super çok mantıklı.

Hocam sistemden nasıl düşüyor acaba durduk yere filan mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ayarları falan bozuluyor sistemden düşebiliyor onu kast ettim ne kadar az kart olursa o kadar kolay oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani ayarları falan bozuluyor sistemden düşebiliyor onu kast ettim ne kadar az kart olursa o kadar kolay oluyor.

video için teşekkür ederim adam çok basit anlatmış ama sistem düşen kart nasıl aktif edilir anlatmamış
Hocam elimde 1660 Super var bi adet sadece oyun amaçlı kullandım satabilirim size :)
alırsam toplu şekilde sıfır alırım
arkadaşlar power supply için
FSP Hydro G Pro mu
Gigabyte mı
Yoksa Asus al geç mi

Son düzenleme:
video için teşekkür ederim adam çok basit anlatmış ama sistem düşen kart nasıl aktif edilir anlatmamış

alırsam toplu şekilde sıfır alırım
arkadaşlar power supply için
FSP Hydro G Pro mu
Gigabyte mı
Yoksa Asus al geç mi
PSU için alacağın ekran kartına göre değişir. Kaliteli PSU olup kabloları yeterli bulamadım. Bulduklarım da aşırı pahalı. Çift PSU öneririm. Hydro G Pro iyi.

PSU için alacağın ekran kartına göre değişir. Kaliteli PSU olup kabloları yeterli bulamadım. Bulduklarım da aşırı pahalı. Çift PSU öneririm. Hydro G Pro iyi.
kullancağım karta karar verdim 8 3080 LHR 73 75 mhs kazım yapabiliyor buda bana yeter 200w civarı harcıyor 1600w ihtiyaç var bende 2 tane fsp alıcam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı