150 bin TL sistem önerisi

BaykusR

Megapat
Daha fazla  
Bu seçtiğim ürünleri satın almayı düşünüyorum. Eksileri var mıdır? Fikirleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 1740947717545.png
    257,1 KB · Görüntüleme: 39
Biraz pahalı hocam. Nereden topluyorsunuz? Tek tek toplasanız daha uyguna gelir. Sinerji'de PNY 5080 62k mesela örnek olarak.

Ekran kartına çok vermişsin hocam.Gamerock 5080 alabilirsin.Onun harici güzel sistem güle güle kullan

Biraz pahalı hocam. Nereden topluyorsunuz? Tek tek toplasanız daha uyguna gelir. Sinerji'de PNY 5080 62K mesela örnek olarak.

İtopya'dan topladım güvenilir olur diye ekran kartı önemli değil mi sizce?

Ekran kartına çok vermişsin hocam. GameRock 5080 alabilirsin. Onun harici güzel sistem güle güle kullan.

Ekran kartını video olarak izledim güzel soğutuyor vs diye vermiştim. GameRock 5080 ile bunun arasında fark olmaz mı?

Ekran kartını video olarak izledim güzel soğutuyor vs diye vermiştim. GameRock 5080 ile bunun arasında fark olmaz mı?

Başka marka daha ucuza rahat bulabilirsiniz.

Artık soğutma işini bütün markalar iyi yapıyor hocam. Fazladan o kadar para vermenize gerek yok.

Artık soğutma işini bütün markalar iyi yapıyor hocam. Fazladan o kadar para vermenize gerek yok.

Teşekkür ederim. Diğer ürünleri de mi parça parça alıp birleştirelim yoksa onları İtopya'dan almak mantıklı mı? Cunku satın alım sonrası müşteri memnuniyetleride iyiymiş.

Teşekkür ederim. Diğer ürünleri de mi parça parça alıp birleştirelim yoksa onları İtopya'dan almak mantıklı mı? Cunku satın alım sonrası müşteri memnuniyetleride iyiymiş.
Akakçeden bakabilirsiniz en ucuz neredeyse oradan alabilirsiniz. Güvenilir yerlerden alın tabii. Ne olduğu belli olmayan satıcılardan almayın.

RTX 5090 olan sistem görmüştüm 160.000₺ ye. 5080'li sistem için 120.000₺ yi geçmeyin. Kartlar çok yüksek seviye olduğu için markasına bakmaya pek gerek yok.
USB 4 ile işiniz yoksa anakart olarak Asrock B850 Steel Legend bakılabilir.
F/P olarak deepcool ürünlerine bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…