Biraz pahalı hocam. Nereden topluyorsunuz? Tek tek toplasanız daha uyguna gelir. Sinerji'de PNY 5080 62K mesela örnek olarak.
Ekran kartına çok vermişsin hocam. GameRock 5080 alabilirsin. Onun harici güzel sistem güle güle kullan.
İtopya'dan topladım güvenilir olur diye ekran kartı önemli değil mi sizce?
Ekran kartını video olarak izledim güzel soğutuyor vs diye vermiştim. GameRock 5080 ile bunun arasında fark olmaz mı?
Artık soğutma işini bütün markalar iyi yapıyor hocam. Fazladan o kadar para vermenize gerek yok.İtopya'dan topladım güvenilir olur diye ekran kartı önemli değil mi sizce?
Ekran kartını video olarak izledim güzel soğutuyor vs diye vermiştim. GameRock 5080 ile bunun arasında fark olmaz mı?
Artık soğutma işini bütün markalar iyi yapıyor hocam. Fazladan o kadar para vermenize gerek yok.
Akakçeden bakabilirsiniz en ucuz neredeyse oradan alabilirsiniz. Güvenilir yerlerden alın tabii. Ne olduğu belli olmayan satıcılardan almayın.Teşekkür ederim. Diğer ürünleri de mi parça parça alıp birleştirelim yoksa onları İtopya'dan almak mantıklı mı? Cunku satın alım sonrası müşteri memnuniyetleride iyiymiş.
www.jumbum.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.