150₺ klavye tavsiyesi

Sabah 100₺ klavye tavsiyesi diye konu açmıştım. Biraz araştırınca üstüne 30₺ verip bu Philips'i alabilirim diye düşündüm. Sizce bu ikisinden hangisi? 120₺ civarında daha iyisi varsa alabilirim. Ama sizden ricam laptop için kullanacağım için daha düşük bir F/P ürünü varsa daha iyi olur. Şimdilik bu ikisini bulabildim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisi iyidir hocam.

İkisi de değil. Bütçenizi 15TL arttırıp bunu almanız daha iyi olur:
Hocam bu bütçeyi aşıyor. Laptop için alacağımdan dolayı masraf etmek istemiyorum. Eğer gösterdiklerimden Philips iyiyse onu alacağım. Yok 120₺’ye daha iyi klavye varsa onu alırım. O da olmazsa fazla masraf etmeyip Trust’u almayı düşünüyorum.

Hocam bu bütçeyi aşıyor. Laptop için alacağımdan dolayı masraf etmek istemiyorum. Eğer gösterdiklerimden Philips iyiyse onu alacağım. Yok 120₺’ye daha iyi klavye varsa onu alırım. O da olmazsa fazla masraf etmeyip Trust’u almayı düşünüyorum.
Philips kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı