Çözüldü 150 MB GTA 5 nasıl oluyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Osman Avcı diye bir şahsın videoları var. 50 MB GTA 4, 250 MB GTA 5 tarzı videoları var. Videoda oyunları açıp oynuyor. Bu nasıl oluyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Edit: Yaş kısıtlamalarını kendisi koymuş, videoda bir sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Külliyen yalan. GTA 4'ü kimse 43 MB'a sıkıştıramaz. Bırakın artık bu tür yalancıların videolarına prim vermeyi.
Reklam dolu linkli scam videosunu raporladım 😎

1633186151022.png

Böyle bir teknoloji bulunsaydı videolar için kullanılırdı. Veriyi aktarım maliyeti en yüksek şeylerden birisi. Yapabilse Rockstar yapar. Biraz kafanızı çalıştırın gözünüzü seveyim ya. Veletin biri GTA 5'i 150 MB yapmış. Kesin yapmıştır lan, bak şimdiden inandım lan. Alta da linklerini koymuş sağ olsun. Ne güzel insan be... Bize 60 GB indirten Rockstar Allah senin de belanı versin!

Reklam dolu linkli scam videosunu raporladım 😎

Eki Görüntüle 1178635
Elinize sağlık Recep bey. Bunu tüm sosyal yapsa artık böyle şeyler kalmaz. Geçen sene 25 MBPS download ile GTA 5 indiremeyeceğim için burdan indirmiştim tüm gece uğraşmıştım zaten Setup'ı bile çok aşina bir programdan yapmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı