150 TL Arduino Başlangıç Seti Önerisi

AresSeries

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum 1.sınıfım. Yeni yeni Arduino sistemlerine geçtik ve başlangıç olarak bir set almam gerekiyor, sonra gereken parçaları teker teker alabilirim şimdilik sadece başlangıç setine ihtiyacım var, set önerisi yapabilir misiniz? (150 TL'ye kadar.)
Bu setlerden hangisini almalıyım ya da sizin önerebileceğiniz başka bir başlangıç seti var mı? 150 TL'nin üstüne çıkmazsak iyi olur.

Son düzenleme:
Bence set yerine istediğin, ve derste kullanacağın parçalara göre alman daha mantıklı olur. Setler bazen pahalıya gelebiliyor, ve asla kullanmayacağın parçalar oluyor set içeriğinde.
Ayrı ayrı alınca da mesela bazen 1k lık direnç lazım oluyor aldığında eksik oluyor bu o yüzden işe yarar hocam. Başlangıç için ideal. Bu arada konudan bağımsız olarak Muğla'da mı okuyorsunuz.

Yok Akdeniz'de okuyorum.

Başlangıç setini Robotistan'dan ayrı ayrı topladım şu an direkt tek tek ekledim sepete ve daha ucuza geliyor. Hatta yanına başka bir şeyler de alabiliyorum. Nasıl yapayım sizce?

@Asdasgudas evet, BSM okuyorum. Direnç setleri var, dirençleri set olarak alabilirsin, ama tavsiyem kesinlikle derste kullandığın, ve istediğin parçaları tek tek alman. Setler saçma oluyor.
Hocam ben elektrik elektronik 3. sınıfım. Muğla'da okuyorum. Bitecek seneye. Arkadaş direnç seti alırsa zaten çoğunu kullanmayacak. Başlangıç seti alır zaten Arduino Uno bir süre sonra yetmemeye başlayacak yeni başlayan birisine satar seti komple. Ben öyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…