AresSeries
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, ben Elektrik-Elektronik Mühendisliği okuyorum 1.sınıfım. Yeni yeni Arduino sistemlerine geçtik ve başlangıç olarak bir set almam gerekiyor, sonra gereken parçaları teker teker alabilirim şimdilik sadece başlangıç setine ihtiyacım var, set önerisi yapabilir misiniz? (150 TL'ye kadar.)
www.robocombo.com
www.robotistan.com
www.robolinkmarket.com
Bu setlerden hangisini almalıyım ya da sizin önerebileceğiniz başka bir başlangıç seti var mı? 150 TL'nin üstüne çıkmazsak iyi olur.

Arduino Ekonomik Set 27 Parça 90 Adet - Arduino Setleri - Ro
Arduino Ekonomik Set 27 Parça 90 Adet Hızlı Kargo ve En Uygun Fiyatla Robocombo.com'da! | 15:00' a kadar gelen siparişler aynı gün kargoda. 41,90₺ den başl

Buy Robotistan Uno Starter Kit - Compatible with Arduino (with Turkish booklet) with cheap price
Robotistan Uno Starter Kit - Compatible with Arduino (with Turkish booklet) and 4000+ products for makers at Robotistan.com. Worldwide shipping at the same day. Review and buy right now!

Arduino Uno Başlangıç Seti (Klon) (EKitap ve Videolu) Arduino Setleri Robolink Teknoloji
Arduino başlangıç seti ile robotik kodlamaya adım atın! Sensörler, LED'ler ve breadboard içeren bu set, Arduino projelerine başlamak için idealdir. Şimdi keşfedin.

Son düzenleme: