150 TL Bütçe İle Güç Kaynağı Önerisi

mtk007

Hectopat
Merhabalar, ben GTX 750 Ti FTW ACX kullanacağım ve güç kaynağımı yenilemek istiyorum.
Aklımda Corsair VS 450 var. Nasıl bir PSU'dur? Sizce başka bir PSU mu almalıyım? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Not: Öneriler mümkünse 80+ olursa sevinirim.

Elindeki güç kaynağı GTX 750 Ti için çok fazla gereksiz bir masraf olur ileride ekran kartını değiştirdiğin zaman güç kaynağını yenilersin. İlla alırım diyosan 750W 80+ al ki ileriye dönük olsun ama bütçeni zorlar.

Elimdeki güçkaynağı CASPER 300 W diyor ama ben güvenmiyorum bu güç kaynağına. Zaten EVGA GTX 750 Ti ek güç girişi isteyerek 85 W çekiyor ama diğer 750 Ti'lardan daha yüksek performans veriyor. Elimdeki güçkaynağının kalitesiz olduğunu düşünerek değiştirmek istiyorum. Corsair VS 450 iyi midir, yoksa yakın fiyatlarda daha iyisi var mıdır bunu öğrenmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Edit: Tam sistemim şöyle:
i5 3450
Markasını bilmediğim Casper ile gelen 1333 Mhz 2 x 4GB ram
Pegatron anakart
Tam modelini bilmediğim Seagate 1TB HDD

Corsair VS450 80+ olduğu için almak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı