150 TL bütçe ile oyuncu mouse önerisi

Arkadaşlar selam oyuncu faresi arıyorum farem artık çok eskidi ve iş faresi iyi oyun oynanmıyor bütçem Max 150 TL aklımda 2 fare var.
1. Gamepower Bane Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
2. Everest Rampage SMX-R9 Usb Siyah/Turuncu 3200dpi RGB Işıklı Oyuncu Mouse - İndirimli Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor.
Arkadaşlar bu 2 mouseleri önerir misiniz yoksa 2 side kötümü 2 side kötüyse mouse önerir misiniz bana genellikle CS:GO oynayacağım ama GTA V ve PUBG'de oynayacağım
Ayrıca mouse da RBG olursa güzel olur makro olmasına gerek yok kullanmayacağım CS:GO'da makro ile ne yapabilirimki :D.

Arkadaşlar selam oyuncu faresi arıyorum farem artık çok eskidi ve iş faresi iyi oyun oynanmıyor bütçem Max 150 TL aklımda 2 fare var.
1. Gamepower Bane Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
2. Everest Rampage SMX-R9 Usb Siyah/Turuncu 3200dpi RGB Işıklı Oyuncu Mouse - İndirimli Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor.
Arkadaşlar bu 2 mouseleri önerir misiniz yoksa 2 side kötümü 2 side kötüyse mouse önerir misiniz bana genellikle CS:GO oynayacağım ama GTA V ve PUBG'de oynayacağım
Ayrıca mouse da RBG olursa güzel olur makro olmasına gerek yok kullanmayacağım CS:GO'da makro ile ne yapabilirimki :D.

Dostum diğerini bilmem ama Game Power bane kullanıyorum. 1 yıl oldu olağan dışı hor davranmama ragmen en ufak boya kalkması vs olmadı. Mouse gayet yeterli kalitede ama düşük DPI'da oyunlar oynayacaksan kesinlikle takılır. Mouse ani dönüşlerde başka bir eksi yanı bulamadım. Bir de 1 saat sonra falan terleme yapıyor haberin olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fareyi öneriyorum. Logitech G102'nin yenilenmiş versiyonu.
.

Logitech asla almayacağım hocam kusura bakmayın teşekkür ederim öneriniz için.
Dostum diğerini bilmem ama Game Power bane kullanıyorum 1 yıl oldu olağan dışı hor davranmama ragmen en ufak boya kalkması vs olmadı mouse gayet yeterli kalitede ama düşük DPI'da oyunlar oynayacaksan kesinlikle takılır mouse ani dönüşlerde başka bir eksi yanı bulamadım bir de 1 saat sonra falan terleme yapıyor haberin olsun.

Teşekkürler hocam CS:GO'yu 800-1000 DPI veya alıştığım DPI'da oynayacağım sıkıntı çıkar mı? Terleme sorununu ise USB ile küçük masa fanları var onlar iş görür mü hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı