I
IQRI
Ziyaretçi
Amaç eski, düşük grafik özellikli oyunları oynayabilmek. Uygunsa DVI bağlantıyla monitörü çalıştırabilmek. Open GL 4 ve üzeri 128 Bit 1 GB'lık ikinci elde satın alınabilecek grafik kartı modelleri arıyorum.
Yalnız önemli bir nokta ve asıl önceliğim sese karşı aşırı duyarlı olduğum için kesinlikle boşta fan sesi yapmayacak bir model olmalı, eğer ucuz modellerde öyle bir seçenek yoksa öneri yapmanıza gerek kalmaz. Uygunsa yük altındayken de daha az sesli ya da gelişmiş fanlı bir model olması tercihimdir.
Mesela oynanmak istenen oyunlardan örnek vereyim.
Need For Speed serisinden Hot Pursuit, The Run, Most Wanted 2012 belki.
Call Of Duty serisinden 5-6-7
Medal Of Honor serisi Warfighter gibi, Battlefield 1-2 belki olabilir.
Tabi bunlar düşük seçeneklerde oynanılacak, makine iş için açık tutuluyor arada isteyen araba sürsün savaş oynasın, yani oyunun en yeni versiyon olmasının bir önemi yok.
Ben bir kaç model önce sıfır baktım, linkleri gözden geçirip beni yönlendirmenizi istiyorum.
Bu modellerde Gigabyte GT630 DirectX 11,OpenGL 4.2, 128 bit, 1 GB özellikleri bana uygun geldi, fakat başta da söylediğim gibi fan sesi olayını hiç bilmiyorum.
Yalnız önemli bir nokta ve asıl önceliğim sese karşı aşırı duyarlı olduğum için kesinlikle boşta fan sesi yapmayacak bir model olmalı, eğer ucuz modellerde öyle bir seçenek yoksa öneri yapmanıza gerek kalmaz. Uygunsa yük altındayken de daha az sesli ya da gelişmiş fanlı bir model olması tercihimdir.
Mesela oynanmak istenen oyunlardan örnek vereyim.
Need For Speed serisinden Hot Pursuit, The Run, Most Wanted 2012 belki.
Call Of Duty serisinden 5-6-7
Medal Of Honor serisi Warfighter gibi, Battlefield 1-2 belki olabilir.
Tabi bunlar düşük seçeneklerde oynanılacak, makine iş için açık tutuluyor arada isteyen araba sürsün savaş oynasın, yani oyunun en yeni versiyon olmasının bir önemi yok.
Ben bir kaç model önce sıfır baktım, linkleri gözden geçirip beni yönlendirmenizi istiyorum.
- Gigabyte GT630 GV-N630-1GI 1GB DDR3 128Bit CRT DVI HDMI DirectX 11 Open GL 4.0 Pci-E 2.0 Ekran Kartı - Gold.com.tr
- Sapphire HD6570 1-2,8G 128Bit DDR3 PCI HDMI-DVI (11191-26-20G) Ekran Kartı - Gold.com.tr
- Asus HD6570 DDR3 1 GB 128Bit AMD Radeon DX11 (EAH6570/DI/1GD3 LP) - Gold.com.tr
- Sapphire HD5570 1GB 2.8GB Hyp DDR3 128Bit PCI (11167-28-20G) Ekran Kartı - Gold.com.tr
- VATAN COMPUTER - POWERCOLOR - HD6570 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart
- VATAN COMPUTER - ZOTAC - GT630 GDDR3 1GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kart
- VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD6670 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kart
Bu modellerde Gigabyte GT630 DirectX 11,OpenGL 4.2, 128 bit, 1 GB özellikleri bana uygun geldi, fakat başta da söylediğim gibi fan sesi olayını hiç bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: