Teşekkür ederim bunu düşüneceğim.Aliexpress'den x3440 ya da x3480 alabilirsin yanına da Gigabyte h55-ud3h gibi ddr3 tabanlı güçlü bir anakart alırsın. İşlemci OC canavarı, yine Aliexpress'den kule tipi soğutucu alarak 4.2 ghz'de kadar OC yapabilirsin. Toplamda 400 lira civarı bir bedel çıkıyor. Eğer alacaksan önce anakart siparişi sonra işlemci siparişi ver. Çünkü işlemci erken geliyor ve 15 günlük tartışma açma süresi doluyor. Bu arada anakart alırken muhakkak yorumları oku, anaker paslı gelebilir bunu da belirteyim. Bu dediğim sistemi YouTube'da aratıp videoları izleyebilirsin. Güzeldir.
Not : benim yaptığım hataya düşme her 1156 pin'li anakart bu dediğim işlemciyi desteklemiyor. Farklı bir anakart alacaksan muhakkak iyi bir araştırma yap.
Aliexpress güvenilir bir site mi? Birde mal bozuk çıkarsa geri iade şansı var mı? Anakart önerir misiniz 5650 göre acaba?
DDR3 soketli.
Üzgünüm ama bu dediğinizin bir garantisi yok. Bizzat ben yaşadım sipariş verdiğim anakart bildiğin paslı çıktı tartışma açtım ve 71 dolarlık anakartın sadece 14 dolarını iade alabildim.Tamamen güvenilir. Bozuk çıkarsa sorun çıkarsa Aliexpress direk parayı iade ediyor.
Satıcı geribildirimleri ve satış sayısı çok çok önemli. Aliexpress'ten GA-M68M S2P aldım. Bazı soket girişleri hafif paslı-kirli ama genel olarak tertemiz bir anakart. Gayet güzel de çalışıyor. Ben yeterli araştırma ile güvenilir ve sağlıklı bir alışveriş yapılabileceği kanaatindeyim. Bu arada 71 dolarlık üründen 14 dolar iade nasıl aldınız anlamadım. En az %40 oranında iade almalıydınız. Sağlıklı bir anlaşmazlık açtığınıza ve tartışma-anlaşma aşamasını sağlıklı bir şekilde yürüttüğünüze emin misiniz? (Bu arada anakart çalışıyor muydu?)Üzgünüm ama bu dediğinizin bir garantisi yok. Bizzat ben yaşadım sipariş verdiğim anakart bildiğin paslı çıktı tartışma açtım ve 71 dolarlık anakartın sadece 14 dolarını iade alabildim.
Evet anakart çalışıyordu pas vardı ben de kullanmak istemiyorum dedim, zaten anakart da sattım 400 liraya aldığım ürünü 225 liraya verdim. Ayrıca x3440 işlemciyi de desteklemiyorduSatıcı geribildirimleri ve satış sayısı çok çok önemli. Aliexpress'ten GA-M68M S2P aldım. Bazı soket girişleri hafif paslı-kirli ama genel olarak tertemiz bir anakart. Gayet güzel de çalışıyor. Ben yeterli araştırma ile güvenilir ve sağlıklı bir alışveriş yapılabileceği kanaatindeyim. Bu arada 71 dolarlık üründen 14 dolar iade nasıl aldınız anlamadım. En az %40 oranında iade almalıydınız. Sağlıklı bir anlaşmazlık açtığınıza ve tartışma-anlaşma aşamasını sağlıklı bir şekilde yürüttüğünüze emin misiniz? (Bu arada anakart çalışıyor muydu?)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.