150 TL en iyi işlemci

Bu konuda Aliexpress ilaç gibi bir şey. Kesinlikle yararlanmanızı tavsiye ediyorum. X5650 80 liraya alınabiliyor.
Aliexpress güvenilir bir site mi? Birde mal bozuk çıkarsa geri iade şansı var mı? Anakart önerir misiniz 5650 göre acaba?
Bu konuda Aliexpress ilaç gibi bir şey. Kesinlikle yararlanmanızı tavsiye ediyorum. X5650 80 liraya alınabiliyor.
DDR3 soketli.

Aliexpress'den x3440 ya da x3480 alabilirsin yanına da Gigabyte h55-ud3h gibi ddr3 tabanlı güçlü bir anakart alırsın. İşlemci OC canavarı, yine Aliexpress'den kule tipi soğutucu alarak 4.2 ghz'de kadar OC yapabilirsin. Toplamda 400 lira civarı bir bedel çıkıyor. Eğer alacaksan önce anakart siparişi sonra işlemci siparişi ver. Çünkü işlemci erken geliyor ve 15 günlük tartışma açma süresi doluyor. Bu arada anakart alırken muhakkak yorumları oku, anaker paslı gelebilir bunu da belirteyim. Bu dediğim sistemi YouTube'da aratıp videoları izleyebilirsin. Güzeldir.
Not : benim yaptığım hataya düşme her 1156 pin'li anakart bu dediğim işlemciyi desteklemiyor. Farklı bir anakart alacaksan muhakkak iyi bir araştırma yap.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı