150 TL fare önerisi

Aklıma bir tek Redragon M808 geliyor aynı sensöre sahip sadece daha uzun.
Açıkçası redragon amerikan ve avrupa pazarında çok yaygın bir marka. genellikle türkiyenin everest markası gibi ucuz ürünleriyle meşhur. Açıkçası gözümde gamepower gibi markalardan bir farkı yok.

Bence riske atmayıp corsair almalısın. Kendini fazlasıyla kanıtlamış bir marka.

Aynı düşüncede değilim sorunsuz bir mouse
66IPS değerine sahip bir fareye "Oyuncu faresi" deyip buna sorunsuz mu diyorsun cidden ?

Dedemin 50 tllik logitech mx faresinin bile en az 100IPS algılaması vardır.
O fiyat aralığına Logitech G102 veya G203 tek önerimdir ikisi de aynı mouse fakat gümrük isim farklılığı hangisi ucuz ise al geç pişman olmazsın.
İlk sayfadaki 2. mesajıma göz atmanı öneririm.

66IPS değerine sahip bir fareye "Oyuncu faresi" deyip buna sorunsuz mu diyorsun cidden ?

Dedemin 50 tllik logitech mx faresinin bile en az 100IPS algılaması vardır.
Kardeş Araba almıyorsun alt tarafı bir mouse alıyorsun haberin var demi? Üstelik oyunlarda olsun normal web de gezinirken olsun yüksek performans veriyor , kullanmadığınız ürün için çamur atmayı ne kadar seviyorsunuz tek yaptığınız şey zaten ön yargılı konuşmak. Ha mouse alırkene bile bu kadar pimpirikleniyorsan gel bana parasını vereyim hediyem olsun sana için rahat eder en azından 😂😂

Kardeş araba almıyorsun alt tarafı bir mouse alıyorsun haberin var değil mi? Üstelik oyunlarda olsun normal web de gezinirken olsun yüksek performans veriyor, kullanmadığınız ürün için çamur atmayı ne kadar seviyorsunuz tek yaptığınız şey zaten ön yargılı konuşmak. Ha mouse alırkene bile bu kadar pimpirikleniyorsan gel bana parasını vereyim hediyem olsun sana için rahat eder en azından 😂😂

Malzeme kalitesi önemli 2 gün sonra bozulmasını istemiyorsan.
Lütfen önerdiğin ürünü biraz araştır.

Kardeş Araba almıyorsun alt tarafı bir mouse alıyorsun haberin var demi? Üstelik oyunlarda olsun normal web de gezinirken olsun yüksek performans veriyor , kullanmadığınız ürün için çamur atmayı ne kadar seviyorsunuz tek yaptığınız şey zaten ön yargılı konuşmak. Ha mouse alırkene bile bu kadar pimpirikleniyorsan gel bana parasını vereyim hediyem olsun sana için rahat eder en azından 😂😂
Attığın mesaj sayısı kadar fare modeli/markası kullanmışlığım vardır dostum.
Bahsettiğin everest markasının farelerinde PCB üzerine demir parçası koyuyorlar sırf ağır olsun da sağlam hissettirsin diye. Ve sen gelmiş 150 tl bütçe ile logitech,corsair,hp gibi markaların kendini kanıtlamış markalar önerilirken everest önerip sorunsuz diyorsun. Özgür bir platformdayız ama yaptığın öneriyi su götürmez bir gerçek ile daha iyisini sunduğum için bana pimpirikli yaftası vuramazsın.

Üstelik araba almıyorsun alt tarafı fare kavramı nedir ? Fiyatına göre en iyisi almak pimpirikli olmak mıdır ?
Ayrıca fiyatına göre en iyisini almak pimpiriklik midir bilmem ama 150tl ile alınabilecek en berbat şeyi almak nedir bunu anlatan birçok kelime vardır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı