150 TL Fare Önerisi

SteelSeries Rival 300S İtopya’da 199 TL. Yanında da mousepad hediye. Bence bir bakın.
Fiyatı biraz pahalı :)
Yanlış anlamayın sadece markadan dolayı demiyorum ama G102'yi veya SS 105/110'u o attığınız Rampage farelerin yanına bile koymam. Bu farelerin yanında onlar ancak süs olarak durabilir. Sensör, kalite, dayanıklılık, konfor, rahatlık açısından 50 kere daha iyidir bu fareler. Rampage'ye sırf ışıklı diye o parayı ödeyip yazık etmeyin. Gene de tercih sizin. Ben Rival 105 ya da G102 öneririm. İkisi de 160 TL civarına satılıyor ve o 10 TL'nin her kuruşuna değerler.
Estağfurullah öyle bir iğneleme yapmak istemedim, yalnızca bazıları sırf markasınsan dolayı daha ucuz olup da daha kaliteli ürünleri de lekeleyebiliyor. Aklım G102 ye bayağı yattı zaten, Rival 105ten da daha iyi sanıyorum, hiç değilse öyle gördüm çoğu yerde. İşlerimi halledeyim G102 alacağım inşallah, gönlüm başka tarafa kaymazsa😄
 
Bugün Vatana gittim. Farenin boyutuyla alakalı soru işaretini kafamdan atmak için. Boyutu gayet makul pek küçük gelmedi bana. 2 tutuş için de ideal. Ki şuan kullandığım fare G102 den cm daha uzun ve daha geniş.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı