150 TL flash bellek önerisi

LutherHere

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Steam makbuzlarımı saklamak için flash bellek almayı düşünüyorum, malum oyunlarına aşırı zam geldi. İleride hesabımın falan gitme durumunda yardımı olur herhalde. Bunun için flash bellek öneriniz var mı? Bütçe 100 TL, zorlasam 150 TL. 50 resim falan olsa bellekte tek yeterli olur mu sizce 64 GB bellekler bana?

Anladım sizce makbuzlarımı flash alıp saklamak mantıklı mı sonuçta telefona da indirilebilir ama telefonun bozulmayıp o bilgilerin gitmiceği ne malum bir de 70 TL'lik flash öneriside verebilir misiniz?

Böyle bir şey icin bulut saklama alanları var. Mesela OneDrive eger ögrenciysen 1TB alan veriyor ücretsiz orada dene

Google Drive da kullanabilirsin makbuz döküm gibi şeyler icin hem elinin altında olur USB kaybolma riski var. Ünili olsan 1 TB veriyordu OneDrive. Yoksada Google Drive'dan devam et bol bol yeter dokümanlar için.

Anladım sizce makbuzlarımı flash alıp saklamak mantıklı mı sonuçta telefona da indirilebilir ama telefonun bozulmayıp o bilgilerin gitmiceği ne malum bir de 70 TL'lik flash öneriside verebilir misiniz?

Size de aynısını soruyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada bilgilendirmeniz için 2 nizide teşekkür ederim.

Bu arkadaşı kullanıyorum, exodia m ile pek bir farkı yok aynı değerleri veriyor. Gayet memnunum.

Ancak sadece dokümanlar için flash taşımaya uğraşmak zahmetli olacaktır, bulut depolama daha mantıklı bence de.

Google Drive da kullanabilirsin makbuz döküm gibi şeyler icin hem elinin altında olur USB kaybolma riski var. Ünili olsan 1 TB veriyordu OneDrive. Yoksada Google Drive'dan devam et bol bol yeter dokümanlar için.

USB'yi belirli bir yere koyacağım şey gibi düşün bir şeyin içine koyacağım orada duracak yerinden hareket etmeyecek sadece kullanacağım zaman alıp yerine koyacağım.

Bu arkadaşı kullanıyorum, exodia m ile pek bir farkı yok aynı değerleri veriyor. Gayet memnunum.

Ancak sadece dokümanlar için flash taşımaya uğraşmak zahmetli olacaktır, bulut depolama daha mantıklı bence de.

Anladım bilgileriniz için teşekkürler ama geçmişte telefonum bozulmuştu maile telefonum kayıtlı olmasına rağmen giriş yapamadım gene olursa diye USB tercih etmeyi düşündüm Drive içinde mail bağlamammı lazım.

Anladım bilgileriniz için teşekkürler ama geçmişte telefonum bozulmuştu maile telefonum kayıtlı olmasına rağmen giriş yapamadım gene olursa diye USB tercih etmeyi düşündüm Drive içinde mail bağlamammı lazım.

Anladım bilgileriniz için teşekkürler ama geçmişte telefonum bozulmuştu maile telefonum kayıtlı olmasına rağmen giriş yapamadım gene olursa diye USB tercih etmeyi düşündüm Drive içinde mail bağlamammı lazım

Kanka kusura bakma buga girdi Technopat aynı mesaj 3 defamı ne gitmiş rahatsızlık için kusura bakma.

Size de aynısını soruyorum yardımcı olursanız sevinirim bu arada bilgilendirmeniz için 2 nizide teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı