150 TL gamepad önerisi

Hocam dandik gibi ya.
Hocam bütçe düşük olduğu için yapacak bir şey yok, dediğim gibi gerçekten önemli değil. Yalnızca LEGO oyunu oynayacağım zaten.

En azından Xinput desteği olan bir gamepad alırsanız oyunlarda oyunun gamepadi görmeme durumu olmaz, x360ce gibi programlarla uğraşmazsınız.
Bu fiyata bulunur mu? ve Xinput desteği olup olmadığını nereden anlayabilirim?

En azından Xinput desteği olan bir gamepad alırsanız oyunlarda oyunun gamepadi görmeme durumu olmaz, x360ce gibi programlarla uğraşmazsınız.

Bütçeyi bu kadar genişletebilirsem bakacağım hocam, daha mouse falan alacağım muhtemelen bütçeyi bu kadar genişletemem maalesef. Yine de teşekkür ediyorum ilginiz için.

Bütçeyi bu kadar genişletebilirsem bakacağım hocam, daha mouse falanda alacağım muhtemelen bütçeyi bu kadar genişletemem maalesef. Yine de teşekkür ediyorum ilginiz için.
Rica ederim. Bu model bi ara 80-90 liraydı, o zaman almadığıma pişman oldum. 40 lira verip Snopy almıştım en basit modellerden, FIFA oyununda görmüyor mesela her girdiğimde tekrardan ayarlıyorum tuşları. x360ce'yi çok denedim ama bir türlü başarılı olamadım.

Rica ederim. Bu model bi ara 80-90 liraydı, o zaman almadığıma pişman oldum. 40 lira verip Snopy almıştım en basit modellerden, FIFA oyununda görmüyor mesela her girdiğimde tekrardan ayarlıyorum tuşları. x360ce'yi çok denedim ama bir türlü başarılı olamadım.
Keşke ben de o civardayken yetişseydim hocam. Şu an en dandikler 100TL'lere çıkmış.
Hocam bütçe o kadar artarsa bu ürüne bakın derim.

Hocam buna da bakacağım da bir şey sormak istiyorum. Bir kolun oyunda çalışıp çalışmadığına bakabileceğimiz bir yer bulunuyor mu? Örneğin ben PES 13 ve LEGO Batman 1 & 2 oynamak istiyorum. Bunları destekleyip desteklemediğini nereden öğrenebilirim?

Çok bir seçenek yok maalesef.

Bütçe biraz artarsa:

Artmazsa:

Bu 3 ürün ne kadar götürür bilemiyorum.
Bu kollardan aldım zaten hepsi aynı çin malı üstüne marka basıyorlar. Tuş bazen basıyor bazen basmıyor. Her oyunda çalışmıyor. Hissiyatı berbat, hafif plastik saçma sapan bir şey 1 puan bile vermem cidden önerilmez.

Bu kollardan aldım zaten hepsi aynı çin malı üstüne marka basıyorlar. Tuş bazen basıyor bazen basmıyor. Her oyunda çalışmıyor. Hissiyatı berbat, hafif plastik saçma sapan bir şey 1 puan bile vermem cidden önerilmez.
GXT 540 veya sizin önerdiğiniz SPL9405 almayı düşünüyorum. Bu iki model iyi midir hocam bütçesine göre?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı