150 TL Gaming Mouse ve Klavye Seti Önerisi

217099

Kilopat
Katılım
21 Haziran 2018
Mesajlar
4.071
Makaleler
5
Çözümler
18
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏
Önceki konuda Everest almam kesinlikle söylendi ve Everest almayı düşünmüyorum.
Geriye kalan F/P ürün denilen ürünler bunlar:
Fakat sizlerin de önerisi almak istedim. İsteyenler mouse, klavye farklı söyleyebilir yani set halinde satılması zorunlu değil. Hiper Dark Vane bunların arasında en iyi görünüyor. Sizce ne almalıyım? Şansıma Devastator 2'nin indirimi bugün bitmiş, o yüzden onu alamayacağım.
Güncel, önerilerinizi bekliyorum bugün alacağım...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Force'a hic girme, arkadasim ayni klavyenin farkli markasindan aldi ve cidden de cok kotu. Hiper Dark Vane almaniz mantikli karar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer marka takıntın yoksa ve uygun fiyatlı cihazlar arıyorsan A-101'in online mağazasına bir göz at derim
Buradan Klavye
Buradan Mouse bu ürünleri alarak 80 liraya set yapabilirsiniz.
Ve Everest almayı düşünmüyorum demişsiniz. Şuan mouse olarak Everest SGM-X77 kullanıyorum ve oldukça memnunum düşük bütçeli bulabildiğim en rahat mouse diyebilirim.
 
Fakat mouse + klavye set istiyorum.

Gamepower Bane Rgb Işıklı Pro Gaming Oyuncu Mouse + Mousepad - n11.com Önceki konuda bu ürünü önermişlerdi. Sizce iyi midir? Yoksa Hiper Dark Vane mi alayım? Bu arada Hiper'ın yazılımı var mı? Yoksa renkler hep kırmızı mı?
Gamepower ürünlerini pek sevmiyorum onun hakkında bir şey demeyeceğim. Hiper Dark Vane'in yazılımı yok sanırsam klavye renkleri değişiyor,(Kırmızı, mavi, mor,) Mouse'da aynı şekilde değişiyor fakat mouse'da 7 farklı renkte ışıklandırma var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı