150 TL HDD önerisi

BurakF

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar 100-150TL civarı 250 veya 500 GB arası harddisk arıyorum. Önerilerinizi beklerim. Sizce ne alayım? En az 250GB olsun en azından. Ucuz olsun diye kalitesiz bir şey de almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata sıfır harddisk bulamazsınız hocam. Bilgisayarda ikinci el alınabilecek son parça budur. Eğer 250-260 TL'ye kadar çıkamıyorsanız bu SSD'yi öneririm. Hem aşırı hızlı hem de söylediğiniz 250 GB'ye en yakın olanı bu.

Bulunuyor hocam. SSD ile karıştırdınız sanırım. Belki de arkadaş SSD sordu hard disk sorarken.

İkinciel sıfıra yakın bir disk de işinizi görür, tabi alırken test programında mutlaka durumunu görün, mesela ben sadece 2 kez çalıştırılmış ve sıfır saat kullanımda olan Seagate 1 TB diski 190tl den aldim

Bulunuyor hocam. SSD ile karıştırdınız sanırım. Belki de arkadaş SSD sordu hard disk sorarken.

Vatan'a ve n11'de 3-4 ilana baktım 2.el olduğu yazıyordu hep. Eğer sıfırsa iyiymiş fiyatı. :D

Yok HDD sordumda 500 gb lik 100 tl ye wentern digital diye bir marka buldum her yerde 100 tl ye 500 gb varda onu almayı düşünüyom.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı