Arkadaşlar 100-150TL civarı 250 veya 500 GB arası harddisk arıyorum. Önerilerinizi beklerim. Sizce ne alayım? En az 250GB olsun en azından. Ucuz olsun diye kalitesiz bir şey de almak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu fiyata sıfır harddisk bulamazsınız hocam. Bilgisayarda ikinci el alınabilecek son parça budur. Eğer 250-260 TL'ye kadar çıkamıyorsanız bu SSD'yi öneririm. Hem aşırı hızlı hem de söylediğiniz 250 GB'ye en yakın olanı bu.
Bu fiyata sıfır harddisk bulamazsınız hocam. Bilgisayarda ikinci el alınabilecek son parça budur. Eğer 250-260 TL'ye kadar çıkamıyorsanız bu SSD'yi öneririm. Hem aşırı hızlı hem de söylediğiniz 250 GB'ye en yakın olanı bu.
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
İkinciel sıfıra yakın bir disk de işinizi görür, tabi alırken test programında mutlaka durumunu görün, mesela ben sadece 2 kez çalıştırılmış ve sıfır saat kullanımda olan Seagate 1 TB diski 190tl den aldim
Seagate Barracuda 500GB 3.5" 7200RPM 32MB SATA 3.0 NCQ Sabit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!