150 TL Kasa Önerisi

ShaokiM

Hectopat
Daha fazla  
HepsiBurada üzerinden 150 tl gibi bir fiyatı aşmayacak ATX boyutlarında iyi bir kasa bulurmusunuz dış görünüşü şık olan... Linkleri atın.

www.hepsiburada.com: Corsair Carbide SPEC-01 Kırmızı Ledli Mid Tower Siyah Kasa Fiyatı
Bilgisayar_4129911.jpg

Böyle giderse Technopat Sosyal 1-2 ay içinde yalnızca Zalman Z3 ve Pentium'un 20.yıl için çıkardığı işlemci üzerine olacak gibi geliyor . Corsair Spec-01 Kullanıyorum çok memnunum ama körü körüne güzel diyip geçiştirmeyeceğim Kasanın HDD yuvaları vidasız montaj için yapılmış ancak nedendir bilmiyorum benim HDD'me uymadı ve bir dişini kırmak zorunda kaldım . kablo yönetimi çok iyi olan ve penceresi sayesinde içeriyi çok iyi gösteren bir kasa . ön tarafta 2 adet 140MM arkada 1 adet 120MM yukarıda da 2 adet 120mm deliği var sıvı soğutmalı sistemleri dahi çok rahat takabilirsin . Kasanın önünde ve PSU fan çıkışında toz filtresi var (temizlenebilir ve temzilemek çok kolay ) ancak diğer fan yerlerinde bir filtre bulunmuyor oralara fan takmadığım için sorun değil ve kasayı masada kullandığım için ama bunları göz önüne al . Eğer kasanın sadece önü gözükecek olarak kullanacaksan daha doğrusu tasarım olarak Zalman Z3 + dan daha iyi olduğunu düşünüyorum ama yalnızca önü gözükecek olarak kullanacaksan çok şık durduğu söylemeliyim .

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı