Senin attıklarından iyi.Kaliteli değil ama alınabilir.
Hepinizin fikirleri için teşekkürler fakat şu an tam bütçeme uygun ve kaliteli bulduğum klavye erme adlı arkadaşın attığı klavye oldu.
Senin attıklarından iyi.
Marka olarak karşılaştırma. Ürün olarak karşılaştır. BEeim attığım ürün senin attıklarından daha iyi.AOC ve Lenovo Philips'den daha kötü öyle mi?
Çöp.
Neyi iyi hocam biraz açıklayabilir misiniz?Marka olarak karşılaştırma. Ürün olarak karşılaştır. BEeim attığım ürün senin attıklarından daha iyi.
Çöp.
Ama bunu da önermezsin ya.
Neyi iyi hocam biraz açıklayabilir misiniz?
Ama bunu da önermezsin ya.
Mavi Switch mekanik. Onun dışında kalite bazında fark yok. Özellik anlamında Philips daha iyi.Neyi iyi hocam biraz açıklayabilir misiniz?
Mekanik olması artı evet ancak kalite bazında çok fark var.Öncelikle,philipsin çoğu çevre bileşeninde kötü malzeme kullanmış.Ayrıca,philips kullanan çoğu kişi klavyenin basma sorunu olduğunu söylemiş.Ben bu klavye alınmaz demiyorum,150 tlye alınacak indirime girmiş çok iyi bir klavye ancak aoc ve logitechden daha iyi olduğunu söylemeniz garip geldi.Mavi Switch mekanik. Onun dışında kalite bazında fark yok. Özellik anlamında Philips daha iyi.
Lütfen yazım kurallarına uyun.Mekanik olması artı evet ancak kalite bazında çok fark var. Öncelikle, Philips'in çoğu çevre bileşeninde kötü malzeme kullanmış. Ayrıca, Philips kullanan çoğu kişi klavyenin basma sorunu olduğunu söylemiş. Ben bu klavye alınmaz demiyorum, 150 TL'ye alınacak indirime girmiş çok iyi bir klavye ancak AOC ve Logitech'den daha iyi olduğunu söylemeniz garip geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.