denondj
Hectopat
Selamlar Technopat ailesi, klavye almak istiyorum 2-3 gündür araştırıyorum fakat son karara ulaşamadım. Fiyat, performans ve kalite olarak baktığımda son kararı veremedim.
Abra a7 laptobum var ve 27" Aoc monitörümle çift monitör, hem yazılım tasarım işlerimi yapıyorum hem de oyun oynuyorum.
Mouse olarak Rival 110 kullanıyorum. Klavye için laptobumun klavyesini kullanmak çok kullanışlı olmuyor..
Sıkıntısız beni bir süre götürecek klavye arıyorum açıkçası.. Aklımda olan modelleri sizinle paylaşayım..
Aslında 50-60TL'ye bir şey alayım geçeyim düşüncesi vardı kafamda, ama bu yeni model klavyeler de insanın aklını çeliyor. Fakat sesli bir klavye istemiyorum..
Arada Cs:go falan oynuyorum ama genelde tryhard oyunları az oynuyorum.
O zaman yaptığım listeyi paylaşayım.. USB olması lazım klavyelerin ama sanırım USB'dir bunlar, PS2 varsa eleyelim.
Zalman ZM-KM350M - 61TL - kargo dahil
urun.n11.com
İlk önceliğim bu üründü sonuçta giriş seviyesindeki gamer klavyelerin de rengini boyayıp pahalıya sattıklarını biliyorum.. Ama bu ürün eski ve 2018 yılında 35TL civarında fiyatlara satılmış.
O sebeple kafam karıştı Zalman için.. Ama sanırım işimi görür..
iki tane de mansiyon, ingilizce veya yabancı klavye:
Beyaz lenovo - 48TL kargolu - siyahı 55tL
urun.n11.com
Dell ingilizce - 72TL - kargolu
urun.n11.com
Bazen de diyorum şunlardan birini al geç
.. Dell fena değil mesela, zaten bakmadan yazabiliyorum, çok çok etkilemez beni yabancı klavye olması..
Diğer ürünler için de gaza geldim açıkçası, araştırırken amazon.com ve amazon.de fiyatlarına da bakıyorum. Mantıklı olanları listeledim:
Sharkoon KBD Skiller SGK4 - RGB - 157TL kargo dahil
www.hepsiburada.com
Asus Cerberus - 180TL - Kargo dahil mi bilmiyorum
www.gameekstra.com
Bu Asus hakkında nette bilgi az ama heryerde pahalı nedense, 50-60euro fiyatı var yurtdışında da, bu gerçekten fırsat ürünü müdür?
Cooler master Devastator 2 - 174TL - Kargo dahil
urun.n11.com
Yanındaki mouse için ben de para vermek istemiyorum ama klavye bu kadar eder mi, fırsat mıdır bilemiyorum. Klavyesi iyi gibi görünüyor.
Thermaltake Tt eSPORTS Commander Combo - 192TL - Kargosu ne alemde bilmiyorum
www.itopya.com
Bu da mouse klavye combosu.. Önemli olan klavye ama o fiyata değer mi bilemiyorum. En uzak adayımız bu şu anda..
Kafam inanılmaz karıştı.. Çok fazla para vermek de istemiyorum açıkçası, normal bir klavye de kurtarır beni ama ışıklılar da kafa karıştırıyor.
Bütçeyi yükseltsem K55 veya Asus Tuf alırdım o kesin ama şimdi karar veremedim. 150'yi de çok geçmek istemiyorum, klavye sonuçta
.
Söyleyin dostlar napayım
..
Abra a7 laptobum var ve 27" Aoc monitörümle çift monitör, hem yazılım tasarım işlerimi yapıyorum hem de oyun oynuyorum.
Mouse olarak Rival 110 kullanıyorum. Klavye için laptobumun klavyesini kullanmak çok kullanışlı olmuyor..
Sıkıntısız beni bir süre götürecek klavye arıyorum açıkçası.. Aklımda olan modelleri sizinle paylaşayım..
Aslında 50-60TL'ye bir şey alayım geçeyim düşüncesi vardı kafamda, ama bu yeni model klavyeler de insanın aklını çeliyor. Fakat sesli bir klavye istemiyorum..
Arada Cs:go falan oynuyorum ama genelde tryhard oyunları az oynuyorum.
O zaman yaptığım listeyi paylaşayım.. USB olması lazım klavyelerin ama sanırım USB'dir bunlar, PS2 varsa eleyelim.
Zalman ZM-KM350M - 61TL - kargo dahil
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
İlk önceliğim bu üründü sonuçta giriş seviyesindeki gamer klavyelerin de rengini boyayıp pahalıya sattıklarını biliyorum.. Ama bu ürün eski ve 2018 yılında 35TL civarında fiyatlara satılmış.
O sebeple kafam karıştı Zalman için.. Ama sanırım işimi görür..
iki tane de mansiyon, ingilizce veya yabancı klavye:
Beyaz lenovo - 48TL kargolu - siyahı 55tL
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Dell ingilizce - 72TL - kargolu
urun.n11.com
Bazen de diyorum şunlardan birini al geç
Diğer ürünler için de gaza geldim açıkçası, araştırırken amazon.com ve amazon.de fiyatlarına da bakıyorum. Mantıklı olanları listeledim:
Sharkoon KBD Skiller SGK4 - RGB - 157TL kargo dahil
Sharkoon KBD Skiller SGK4 Q Oyuncu RGB Klavye Fiyatı
Sharkoon KBD Skiller SGK4 Q Oyuncu RGB Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus Cerberus - 180TL - Kargo dahil mi bilmiyorum
ASUS Cerberus Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
Oyuncu Klavyeleri kategorisindeki Asus markalı Asus Cerberus LED Türkçe Gaming Klavye Siyah ürününü, 12 Taksit'e varan ve kapıda ödeme imkanı ile satın alabilirsiniz. Hızlı Gönderi, Aynı Gün Kargo ve Bahçelievler Mağazamızdan Stoktan Teslim Olarak Satın Alma İşlemini Gerçekleştirebilirsiniz
Cooler master Devastator 2 - 174TL - Kargo dahil
Klavye & Mouse Setleri - Kablolu & Kablosuz Modelleri - n11
Klavye & Mouse Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye & Mouse Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
Thermaltake Tt eSPORTS Commander Combo - 192TL - Kargosu ne alemde bilmiyorum
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Kafam inanılmaz karıştı.. Çok fazla para vermek de istemiyorum açıkçası, normal bir klavye de kurtarır beni ama ışıklılar da kafa karıştırıyor.
Bütçeyi yükseltsem K55 veya Asus Tuf alırdım o kesin ama şimdi karar veremedim. 150'yi de çok geçmek istemiyorum, klavye sonuçta
Söyleyin dostlar napayım
Son düzenleyen: Moderatör: