150 TL kule tipi işlemci soğutucusu önerisi

Furkan_D

Kilopat
Sosyal Tayfı
Hayırlı günler, i5-4440 işlemcim için kule tipi bir tane fan arıyorum stok fanım mevcut lakin iyi soğutmuyor, bundan mütevellit yeni bir tane kule tipi alacağım. Trendyol üzerinden birkaç tane buldum ama ikisi arasında kaldım. Gametech olan bayağı kişi tarafından alınıp, beğenilmiş diğeri de öyle. Lakin şu İntel'in stok soğutucularında olan o çevirmeli aparatlardan nefret ediyorum, onun yerine AMD gibi vidalı olsa daha iyi olur.

Son düzenleme:
Hayırlı günler, i5-4440 işlemcim için kule tipi bir tane fan arıyorum stok fanım mevcut lakin iyi soğutmuyor, bundan mütevellit yeni bir tane kule tipi alacağım. Trendyol üzerinden birkaç tane buldum ama ikisi arasında kaldım. Gametech olan bayağı kişi tarafından alınıp, beğenilmiş diğeri de öyle. Lakin şu Intel'in stok soğutucularında olan o çevirmeli aparatlardan nefret ediyorum, onun yerine AMD gibi vidalı olsa daha iyi olur.

Dark Freezer X96 öneriyorum hocam bende Dark Freezer kunlanıyorum piyasadaki çoğu kule tipi soğutuculardan iyi soğutuyor.

Dark Freezer X96 öneriyorum hocam bende Dark Freezer kunlanıyorum piyasadaki çoğu kule tipi soğutuculardan iyi soğutuyor.
Güzel bir ürün lakin Trendyol'da satış fiyatı çok yüksek.

Hocam bende dark freezer kullanıyorum x94 modelini tavsiye ederim. K serisi bi işlemci değil se hayli hayli yeter hatta detaylı videosunuda çektim youtube insanasigi kanalımda mevcut.

Hocam Trendyol'da bunu satan satıcı zaten Teknobiyotik Trendyol komisyonda alıyor attığım linkten güvenli bir şekilde alabilirsiniz ama güvenmiyorsanız Gametech öneriyorum.

Hocam bende dark freezer kullanıyorum x94 modelini tavsiye ederim. K serisi bi işlemci değil se hayli hayli yeter hatta detaylı videosunuda çektim youtube insanasigi kanalımda mevcut.
Hocam şimdi baktım da Amazon da 40 TL'lik kuponum bulunmakta. Dediğiniz ürün var ise ondan alırım yok ise Dark tercih ederim.
Hocam, ben de şimdi kanalınızdan baktım da hemen hemen aynı sistemi kullanıyoruz. Bende de H81 anakart var.

Hocam şimdi baktım da Amazon da 40 TL'lik kuponum bulunmakta. Dediğiniz ürün var ise ondan alırım yok ise Dark tercih ederim.

Hocam, ben de şimdi kanalınızdan baktım da hemen hemen aynı sistemi kullanıyoruz. Bende de H81 anakart var.
Öncesi ve sonrası ısı değerlerini paylaştım hocam bi fikir vermiştir umarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı