Merhabalar,
Max 150 TL bütçe klavye arıyorum. Araştırıyorum fakat belli modeller dışına çıkamadım. Anti-ghosting, ışık geçiren tuşlar ve yüksek tepkime süresi aradığım özellikler. Bunlar dışında varsa önerileriniz paylaşabilirseniz sevinirim. Rampage önerilmiyor sanırım ama hiç sıkıntısız modeli yok bu fiyat bandında? Yada farklı markaların.
Klavye & Mouse Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye & Mouse Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Hunter Series Kharma X Rainbow Kablolu Oyuncu Klavye Uzun KabloOyun sırasında hareket özgürlüğünüzün kısıtlanmasını kimse istemez. Kullanıcılara özgür bir hayat sunan yapısı sayesinde istediğiniz şekilde hareket edebilirsiniz. Üstelik kablosu masalarda düzenli olmanıza da yardım eder.Anında...
Rampage BYGAME-K2 Rainbow Aydınlatmalı Multimedia Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Rampage KM-RX9 Siyah Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Q Standart Oyuncu Klavye + Mouse Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
2.5 senedir falan kullanıyorum çok defa vurdum, fırlattım hiç bir şey olmadı sapasağlam. Kesinlikle öneririm bu fiyat bandında.
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Gidip Rampage gibi markalara bulaşmayın. GXT 830'da yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 3 tuşa kadar destekliyordu anti-ghosting olarak. En son 1 ay önce falan kullanmıştım yanlış olabilir fakat ikisi de çok güzel klavyeler fiyatına göre.
Ne güzel işte daha iyi bir özellik öyle değil mi ? İnca hakkında bilgim yok fakat ürünleri kalitesiz ve dayanıksız oluyor. Xtrike adlı markayı hiç duymadım ve pek güvenilir olduğunu da sanmıyorum.