150 TL Membran klavye önerisi

Terrific

Centipat
Katılım
13 Mart 2020
Mesajlar
39
Merhabalar,
Max 150 TL bütçe klavye arıyorum. Araştırıyorum fakat belli modeller dışına çıkamadım. Anti-ghosting, ışık geçiren tuşlar ve yüksek tepkime süresi aradığım özellikler. Bunlar dışında varsa önerileriniz paylaşabilirseniz sevinirim. Rampage önerilmiyor sanırım ama hiç sıkıntısız modeli yok bu fiyat bandında? Yada farklı markaların.

---Türkçe bazı harfler yok ve tuşlar ışık geçirmiyor. Herkes önermiş.
Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri

---Eski bir model sanırım kullananlar aydınlatabilirse sevinirim. Genel olarak güzele benziyor, tuşları küçük yazmışlar yorumlarda. Tuşları siliniyor mu kısa zamanda?
Inca IKG-447 Lapetos Silent Software Usb Kablolu Makro Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri

---Bu model standart diğer markalarda da var. Farkı 3 farklı ışık seti modu var. Türkçe bazı harfler yok, tuşlar ışık geçirmiyor.

---

---
 

2.5 senedir falan kullanıyorum çok defa vurdum, fırlattım hiç bir şey olmadı sapasağlam. Kesinlikle öneririm bu fiyat bandında.
 


Gidip Rampage gibi markalara bulaşmayın. GXT 830'da yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 3 tuşa kadar destekliyordu anti-ghosting olarak. En son 1 ay önce falan kullanmıştım yanlış olabilir fakat ikisi de çok güzel klavyeler fiyatına göre.
 
6 tuş yazıyor attığınız gtx 830 modelinde. INCA IKG-447 lapetos hakkında bilginiz var mı peki ?
Gamenote KB487L Kablolu RGB Oyuncu Klavye Fiyatları ve Özellikleri bu modelin xtrike marka adı altında aynı klavyesi var o nasıldır peki?
Ne güzel işte daha iyi bir özellik öyle değil mi ? İnca hakkında bilgim yok fakat ürünleri kalitesiz ve dayanıksız oluyor. Xtrike adlı markayı hiç duymadım ve pek güvenilir olduğunu da sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı