150 TL mikrofonlu kulaklık önerisi

Bütçe
130TL

aardaa

Hectopat
Yer
İstanbul
Max 150TL hem oyun oynarken, hem Discord'da sohbet ederken kullanabileceğim mikrofonlu kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni arttırma şansın var mı? 150TL kulaklık pek rahat ettirtmez. Eğer bütçeni 60TL gibi arttırma şansın varsa James Donkey 110,111 veya bütçeni biraz daha arttırıp Rampage SN-RW66 alpha-x RGB/Tek renk alabilirsin 9 ay gibi kullandım şu an kardeşim kullanıyor rahat, terletmiyor-trenyolda 232TL.

Bütçeni arttırma şansın var mı? 150TL kulaklık pek rahat ettirtmez. Eğer bütçeni 60TL gibi arttırma şansın varsa James Donkey 110,111 veya bütçeni biraz daha arttırıp Rampage SN-RW66 alpha-x RGB/Tek renk alabilirsin 9 ay gibi kullandım şu an kardeşim kullanıyor rahat, terletmiyor-trenyolda 232TL.

Maalesef bütçemi en fazla 10-20TL arttırabilirim.

Maalesef bütçemi en fazla 10-20TL arttırabilirim.

Rampage Loyal RM-K35 /​

Rampage SuperB RM-K21.​

Kulaklıkları var ikisi de kulak içi ve harici mikrofonları var bütçenize uygun kulak üstü 150TL ve altı var ancak önermem şahsen​

Maalesef bütçemi en fazla 10-20TL arttırabilibilirim.

Rampage SN-RW2 alabilirsin 168 TL GittiGidiyor sitesinde/ ise.

Rampage RM-K22 7.1 RGB​

151TL Trendyol'da güzel kulaklık bu da 191TL iken indirime girmiş.
LinkRM-K22:Rampage Rm-k22 Chıef-x Usb 7.1 Rgb Oyuncu Kulaklık | Trendyol
Link SN-Rw2:Rampage SN-RW2 Calibre Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları ve Özellikleri

Son düzenleme:
Redragon tavsiyemdir bende var çok rahat sadece 4 saat aralıksız takarsan terleme yapar biraz başka sıkıntısı yok.

Redragon tavsiyemdir bende var çok rahat sadece 4 saat aralıksız takarsan terleme yapar biraz başka sıkıntısı yok.

Harici mikrofonu var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı