Merhaba arkadaşlar. Genelikle oyun oynamak amacıyla kullanacağım mikrofonlu kulaklık istiyorum. Var mı önerebileceğiniz fiyat performans ürünü? Bütçem= 150 TL'ye kadar.
Inca Lapestos IGK-X7 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Bu fiyata anca mantıklı bu, size önerim bütçenizi 175 TL'ye çıkarıp bu kulaklığı almanız olacaktır. Tronsmart Sono Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
Hatta bu attığım kulaklığı forumda bir arkadaşta kullanıyor ve inceleme konusu bile var.
Merhaba, sevgili Technopat üyeleri. Yaklaşık 2 haftadır kullandığım Tronsmart Sono adlı mikrofonlu kulaklığı elimden geldiğince anlatacağım ve tecrübelerimi paylaşacağım. Öncelikle şunu belirteyim; aslında bu fiyat bandında olan Snopy, Rampage, Gamepower veya James Donkey markalı bir kulaklık...
Merhaba arkadaşlar. Genelikle oyun oynamak amacıyla kullanacağım mikrofonlu kulaklık istiyorum. Var mı önerebileceğiniz fiyat performans ürünü? Bütçem= 150 TL'ye kadar.
Rampage Favory 7.1 USB Surround Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
urun.n11.com
Ben bunu kullanıyorum. Memnunum. Benim için bir sıkıntısı yok. Ama hiçbir ürünü incelemelerine bakmadan almanızı tavsiye etmem. Çünkü sizin için sıkıntı olabilir. Örneğin ürünü ben seviyorum belki siz sevmeyebilirsiniz.
Rampage Sn-R9 Oyuncu Siyah/Mavi Mikrofonlu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage Sn-R9 Oyuncu Siyah/Mavi Mikrofonlu Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!