150 TL Mikrofonlu kulaklık önerisi

Vesselam13

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Genelikle oyun oynamak amacıyla kullanacağım mikrofonlu kulaklık istiyorum. Var mı önerebileceğiniz fiyat performans ürünü? Bütçem= 150 TL'ye kadar.

Bu fiyata anca mantıklı bu, size önerim bütçenizi 175 TL'ye çıkarıp bu kulaklığı almanız olacaktır.
Tronsmart Sono Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
Hatta bu attığım kulaklığı forumda bir arkadaşta kullanıyor ve inceleme konusu bile var.

Merhaba arkadaşlar. Genelikle oyun oynamak amacıyla kullanacağım mikrofonlu kulaklık istiyorum. Var mı önerebileceğiniz fiyat performans ürünü? Bütçem= 150 TL'ye kadar.
Ben bunu kullanıyorum. Memnunum. Benim için bir sıkıntısı yok. Ama hiçbir ürünü incelemelerine bakmadan almanızı tavsiye etmem. Çünkü sizin için sıkıntı olabilir. Örneğin ürünü ben seviyorum belki siz sevmeyebilirsiniz.

Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Peki sizce bu beğendiğim kulaklıklar nasıl. Özellikle CS-GO da ses kasmak için istiyorum.

Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Peki sizce bu beğendiğim kulaklıklar nasıl. Özellikle CS-GO da ses kasmak için istiyorum.

RH1 Hectora alabilirsin. Mağazada incelemesini yapmıştım. Ama RN9 gibi tasarımı olan kulaklıklardan uzak durmanı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı