150 TL Modem Önerisi

alper9335

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Yeni bir modem almak istiyorum. Bütçem 100-150 TL arasında. Sıradan bir ev kullanıcısıyım. Genel olarak 2 bazende 3 kişi kullanıyor interneti. Bu kullanımdan kastım dizi veya film izlemek. Yani maksimum 3 bilgisayar aynı anda dizi izliyor. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık böyle durumlarda ama bu aralar çok fazla ping var ve hız dalgalanmaları oluyor. O yüzden yeni bir modem almak istiyorum. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İnternet hızım 14-16 Mbps Download. Upload kaç bilmiyorum, hiç kullanmıyorum.

Herkese iyi günler. Yeni bir modem almak istiyorum. Bütçem 100-150 TL arasında. Sıradan bir ev kullanıcısıyım. Genel olarak 2 bazende 3 kişi kullanıyor interneti. Bu kullanımdan kastım dizi veya film izlemek. Yani maksimum 3 bilgisayar aynı anda dizi izliyor. Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadık böyle durumlarda ama bu aralar çok fazla ping var ve hız dalgalanmaları oluyor. O yüzden yeni bir modem almak istiyorum. Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İnternet hızım 14-16 Mbps Download. Upload kaç bilmiyorum, hiç kullanmıyorum.
Bu fiyata iyi bir şey bulmaz biraz ama ben yine öneriyim eğer fiyatta çıkabilirsen bundan memnun kalırsın.https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n16-300mbps-vdsl2-destekli-kablosuz-n-4-port-adsl2-modem.html

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı