C
combocuahmet
Ziyaretçi
150 TL Mouse - 270 TL Mouse - 100 TL Mousepad - 150 TL Klavye
alıcam sizin önerilerinizi bekliyorum.
benim aklımda yatan fikirler bunlar
- mouse = Steelseries Kana V2 Gaming Mouse 34207084 - n11.com
- klavye = Logitech G105 Gaming Keyboard - Tr Layout - Vatan Bilgisayar
- mousepad = STEELSERiES QcK Heavy XLarge Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
veya = Razer Goliathus Extended Speed Edition MousePad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
veya = RAZER Goliathus Control Extended Mousepad Mouse & Mouse Pad
veya RAZER Goliathus Control Large Mousepad Mouse & Mouse Pad
- kulaklık olarak benim ses kartım kötü olduğuna inanıyorum ona göre öneri bekliyorum.
kulaklık olarak g430 düşündüm hem ses kartı var , param yetse siberia v2 ses kartlı alıcam türkiye fiyatları çok pahallı malesef g430 düşündüm sizce iyi fikirmi
- kulaklık Logitech G430 Usb Oyuncu Kulaklığı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
genellikle fps oyunları oynarım cs:go gibi
alıcam sizin önerilerinizi bekliyorum.
benim aklımda yatan fikirler bunlar
- mouse = Steelseries Kana V2 Gaming Mouse 34207084 - n11.com
- klavye = Logitech G105 Gaming Keyboard - Tr Layout - Vatan Bilgisayar
- mousepad = STEELSERiES QcK Heavy XLarge Mousepad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
veya = Razer Goliathus Extended Speed Edition MousePad Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
veya = RAZER Goliathus Control Extended Mousepad Mouse & Mouse Pad
veya RAZER Goliathus Control Large Mousepad Mouse & Mouse Pad
- kulaklık olarak benim ses kartım kötü olduğuna inanıyorum ona göre öneri bekliyorum.
kulaklık olarak g430 düşündüm hem ses kartı var , param yetse siberia v2 ses kartlı alıcam türkiye fiyatları çok pahallı malesef g430 düşündüm sizce iyi fikirmi
- kulaklık Logitech G430 Usb Oyuncu Kulaklığı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
genellikle fps oyunları oynarım cs:go gibi