150 TL mouse pad önerisi

Bütçe
Max 150

Aspect1

Hectopat
Katılım
13 Aralık 2020
Mesajlar
196
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
  • Klasse markt mouse pad.
  • HyperX Fury s
  • SteelSeries QCK+
  • Xrades mouse pad.
HyperX ve SteelSeries'e o kadar para verilir mi pek bilmiyorum. HyperX PulseFire surge farem var. Sizce bu dördünden birini alınır mı? O fiyatlara daha iyisi bulunur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öneriler yoğun olarak Klasse ve HyperX Furry S şeklinde gelecek. Tercihimi kullanıcısı olarak SteelSeries QCK Edge olarak yaptım. Dikişli yapısı ve mikro dokuma kumaşı oldukça iyi, memnunum.
 
Bu bütçede normal mouse padlerde ortalama üstü kalitede bir mouse pad alabilirsiniz. Ortalama kalitede RGB mouse pad bu fiyata pek bulunmaz diye düşünüyorum.
 
Nasıl yani anlamadim.
Bir normal mouse pad lar var birde çevresinde ışıklı aydınlatmalı mouse padlar var. 150 tl ye ışıklı mouse pad lar çok kaliteli olmaz ve ışklandırması bozulabilir. Ama 150 tl ile normal bildiğimiz mouse padlardan alacaksanız gayet kaliteli mouse padler bulursunuz.
 
Bir normal mouse padlar var bir de çevresinde ışıklı aydınlatmalı mouse padlar var. 150 TL'ye ışıklı mouse padlar çok kaliteli olmaz ve ışklandırması bozulabilir. Ama 150 TL ile normal bildiğimiz mouse padlardan alacaksanız gayet kaliteli mouse padler bulursunuz.

Işıklıya gerek yok ya oyun oynarken işimi görsün yeter.
 

Geri
Yukarı