5 yıldır kablosuz Logitech M235 mouse kullanıyorum sol click çift tıklamaya başladı. FPS oyunları için kablolu mouse tavsiyesi istiyorum. Mouse tutuş şeklim fingertip grip şeklinde geçiyor ve ellerim küçük. Aşağıya yazdıklarımdan birini önerir misiniz? Onların dışında da tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elinizin ölçülerini ve tutuş şeklinizi rica etsem.
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elinizin ölçülerini ve tutuş şeklinizi rica etsem.
Boyuna 20, enine 22 cm. Bu rehbere göre ölçtüm. Tavsiye ettiğiniz Corsair mouse fiyat bandında Logitech G203 Lightsync mı daha iyidir sizin önerdiğiniz mi?
Boyuna 20, enine 22 cm. Bu rehbere göre ölçtüm. Tavsiye ettiğiniz Corsair mouse fiyat bandında Logitech G203 Lightsync mı daha iyidir sizin önerdiğiniz mi?