150 TL Oyuncu Kulaklığı Tavsiyesi

VERBİDON

Kilopat
Katılım
19 Ağustos 2014
Mesajlar
415
Çözümler
2
Yer
Osmaniye ve Hatay Erzin
Marka takıntım yok mikrofonu olmasada olur muhtemelen kullanmayacağım. Genellikle PUBG oynuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not: 150 TL'yi en fazla 160-170 TL'ye esnetebilirim. Lütfen buna göre tavsiye veriniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda verdiğin fiyat aralığında çok iyi kulaklıklar yok.
Eğer biraz beklersen sağlam bir indirim geldiğinde bu kulaklığı 200 TL'ye alabilirsin. Kaliteli bir kulaktır. Plattan'ın ilk versiyonunda kafayı sıkma ve uzun süre kulak üstünde durmasında kulağı yakıyordu. Ancak Plattan 2 de bu sorunu çözmüşler. Ses kalitesi olarak muazzam diyebilirim. Çoğu stereo kulaklıklardan daha üstündür. Şu anda kullandığım mevcut kulaklığın kendisidir.
Göründüğü kadar çok da küçük değil. Kulağa geçtikten sonra dışarda ki sesi baskılar. Boyutuna bu yüzden aldanma. işlevi güzel :)
 
maalesef 170 TL'nin üstüne 1 TL daha çıkamam eskiden marka takıntım vardı ama Gamepower Phoenix mause'ı yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve aşırı memnunum biraz araştırdım ve James Donkey 710 almaya karar verdim galiba
 
Gamepower medusa alabilirsin.
medusa düşünüyorum ama boşta cızırtı yapıyor diyorlar
Onlara verilecek olan paraya yazık. Az daha biriktirip, ileride daha güzel bir kulaklık alınabilir.
1- herhangi bir kullanabileceğim kulaklığım yok ve maksimum 5 gün içerisinde almam gerek
2- kulaklık için ayırabileceğim maksimum tutar bu daha öncelikli ödemelerim var ve daha fazla para vermeyide düşünmüyorum açıkçası
medusa ile 710 arasında kaldım tavsiyelerinizi beklerim
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı