150 TL Ses Kartı Önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
Türkiye piyasasına baktığımda çok bir alternatif bulamadım.
Şuan kullandığım anakart ses girişi yetersiz seviyede geliyor.
Kartı Amazondan da alabilirim fiyatı makul kalacak şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın en iyi ses kartıyla anakartında bulunan ALC887 yongasının arasında çok fark olmadığını OP farkı da ancak pahalı müzik kulaklıkları ve FLAC dosyalar dinlersen anlaşılacağını yani 150 lira vermen parayı boşa harcamak olur. Harici almana gerek yok yani.

Alacağın en iyi ses kartıyla anakartında bulunan ALC887 yongasının arasında çok fark olmadığını OP farkı da ancak pahalı müzik kulaklıkları ve FLAC dosyalar dinlersen anlaşılacağını yani 150 lira vermen parayı boşa harcamak olur. Harici almana gerek yok yani.
Şimdi sana şöyle bir örnek vereyim, vakti zamanında kullandığım Creative SBS A120 hoparlörüm şuanda takılı olduğu H110M PRO-VHL anakartın onboard girişiyle Nirvanaya çıkan bir ses kalitesi sunuyorsa, şuan piyasada olan Asus-Creative kartlar daha iyi sen potansiyeli sunabilir. Lakin hangisini almalıyım bilmiyorum.

Ben size USB'li Focusrite Scarlett Solo öneririm.
Türkiye de yok herhalde, satın alabileceğim bir yerden link atabilirmisin?

Zaten H110M Pro-VD de ALC 887 kullanıyor. Ve hayır ben söyledim ama dinleme zahmetinde bulunmuyorsun. 150 liralık kulaklık takınca uçmayacak o. Dediğim gibi performans farkı yok gibi ve anlaşılabilmesi için de binlerce liralık müzik kulaklığı ve FLAC dosyaları dinlemen lazım. Boşuna para harcarsın yoksa. Arkadaşın önerdiği şey normal bir ses kartı değil. Bir cihaz. Profosyonellerin kayıt aldığı bir cihaz ve yaklaşık 500 lira. O saçma şeyi okuyarak zaman kaybetmeyin. Dedi Nazım Paşa.

Zaten H110M Pro-VD de ALC 887 kullanıyor. Ve hayır ben söyledim ama dinleme zahmetinde bulunmuyorsun. 150 liralık kulaklık takınca uçmayacak o. Dediğim gibi performans farkı yok gibi ve anlaşılabilmesi için de binlerce liralık müzik kulaklığı ve FLAC dosyaları dinlemen lazım. Boşuna para harcarsın yoksa. Arkadaşın önerdiği şey normal bir ses kartı değil. Bir cihaz. Profosyonellerin kayıt aldığı bir cihaz ve yaklaşık 500 lira. O saçma şeyi okuyarak zaman kaybetmeyin. Dedi Nazım Paşa.
Hocam ben söylediğinize mi inanayım duyduğumamı? Şuan sistemde SBS A120 den daha iyi olan T3300 takılı ve hala o tok gelen bass ve net gelen tiz seviyesinde ses alamıyorum, hayır yani üste çıkma çabasında bulunuyorsun gayretle.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı