150 TL ve altına Gaming mouse ve klavye önerisi

300 liralık klavyemi önereceksin cidden çok kaliteli olmasına gerek yok

Neye kızıyorsun? 150TL'ye hem klavye hem maouse istiyorsun bir de Gaming diyorsun.

Anca bunu alırsın işte piyasayı araştırmadan hemen kızıyorsun.

En iyisi yarın fiyatlara bakayım bilgisayarcıda çok pahalıysa sizin önerdiklerinizi alırım o zaman maalesef.

Yav hocam yok yok öyle ucuz klavye mouse yok hayır 1 tanede istemiyorsunuz set istiyorsunuz çok biliyorsanız o fiyata gdin alın.

Katılıyorum iki gün sonra klavyem veya farem bozuldu çalışmıyor diye konu açarsan görürüm ben 300TL'lik klavyeyi.

300 liralık klavyemi önereceksin cidden çok kaliteli olmasına gerek yok
Piyasayı bilmiyor olabilirsiniz. 150TL'ye sadece klavye veya mouse bile çok zor. Alsanız bile 5 para etmez şeyler, vereceğiniz paraya yazık. Gaming için zaten eziyet çektirir. Ki siz set almak istiyorsunuz bu fiyata. Seçim sizin.

Doğru bizim bir kırtasiyeci 329 TL'ye satıyordu oyuncu klavyeyi.

Doğru bizim bir kırtasiyeci 329 TL'ye satıyordu oyuncu klavyeyi.

1.000 verip satın aldım Rampage klavye, maouse, kulaklık, maousepad setini şimdi hepsini teker teker değiştiriyorum.

Katılıyorum iki gün sonra klavyem veya farem bozuldu çalışmıyor diye konu açarsan görürüm ben 300TL'lik klavyeyi.

Evet burada açmaz belki de sırf dedik diye başka yerde açarsa açık konuşuyorum report atarım bakın durumunuz olmayabilir ama şu anki durumlar iyi değil bu fiyatlar ama sizde öylebişey diyosunuz ki şöyle düşün Tofaş'ın var orijinal sanayideki adama gidip şöyle bir şey demek gibi "abi Tofaş'ı Ferrari gibi yapar mısın " der gibi bir konu bu siz Tofaş'tan Ferrari performansı isityosunuz öylebişey beklemeyin alın birtan ofis seti ki onu da bulamazsınız o atılanlarda 1 haftalık bir şeydir yarına elinde patlayacak açık açık konuştum gerisi sende.

Hayır bir de 300 TL'lik klavye olsa iyi adam 150'ye istiyor 300'e düzgün değil ama fiyatına göre klavye bulur (klavye mouse değil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…