150 TL Wi-Fi güçlendirici önerisi

Makaleler
21
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Evimizde modem oturma odasında bulunuyor ve odam oturma odasına uzak, arada çok fazla duvar olduğu için de internet odamda çok yavaş oluyor. Bunun için 150 TL kadar bir bütçeyle Wi-Fi güçlendirici bakıyorum. Aklımda Xiaomi Wi-Fi Pro vardı ama yorumlarına baktığım kadarıyla hem yazılımında sorun varmış, hem de kesintiler oluyormuş. Bu bütçede işimi görebilecek alternatif bir ürün önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese öneriler için teşekkürler, kafam karıştı şimdi. Wi-Fi güçlendirici yerine modem veya router almak nasıl olur? Eğer modem almaya niyetlenirsem bütçemi biraz daha yükseltmem gerekir sanırım.
Hocam, ben buna benzer bir modeli kullanıyorum. Bu cihazlarda bir miktar hız kaybı oluyor.
Hocam internetim 35 Mbps. 10 Mbps üstü bir hız gelse bile yeter bana açıkçası, odamda hız testi yaptığımda 1.30-1.50 Mbps hız alıyorum. Türk Telekom'un verdiği modem.
Zyxel VMG3312-B10B. Modeli de bu.

Dediğiniz hızları alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı