150 TL yaka mikrofonu önerisi

Bütçe
150

mr.asparagus

Hectopat
Kek günü
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamlar.
Beş gündür Logitech G733 kullanıyorum. Kulaklık çok güzel ama mikrofonu berbat ötesi.
Sadece oyunlarda ve Discord'da sohbet ederken kullanabileceğim bir yaka mikrofonu arıyorum. Sesim anlaşılır ve net olsun yeter. Bütçe en fazla 150 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boya M1 kullanıyorum ben. Çoğu kişi çabuk bozulmasından şikayetçi fakat benim mikrofonum bozulmadı. Bakabilirsiniz bunu göz önünde bulundurarak.
Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz araştırdım da kablosu çok uzunmuş ben laptopda oyun oynadığım için bu kadar uzun kablo beni rahatsız eder açıkçası. Farklı bir öneriniz var mı?
Ayrıca bu tür kulaklıklar discordda, cs ve valorant gibi oyunlarda sorunsuz çalışır değil mi?

Cevabınız için teşekkür ederim. Biraz araştırdım da kablosu çok uzunmuş ben laptopda oyun oynadığım için bu kadar uzun kablo beni rahatsız eder açıkçası. Farklı bir öneriniz var mı?
Ayrıca bu tür kulaklıklar discordda, cs ve valorant gibi oyunlarda sorunsuz çalışır değil mi?
Bu bütçede bildiğim en iyi yaka mikrofonu Boya M1. Farklı bir mikrofon bu kadar güzel bir performans sergilemez. Sorunsuz çalışacaktır çünkü zaten bu bir mikrofon, bilgisayara sorunsuz bir şekilde bağlanırsa her şekilde her yerde çalışacaktır.

Bu bütçede bildiğim en iyi yaka mikrofonu Boya M1. Farklı bir mikrofon bu kadar güzel bir performans sergilemez. Sorunsuz çalışacaktır çünkü zaten bu bir mikrofon, bilgisayara sorunsuz bir şekilde bağlanırsa her şekilde her yerde çalışacaktır.
Tamamdır teşekkür ederim. Bu mikrofonu alacağım. Laptopta tek jak girişi var tak çalıştır olur umarım uğraştırmaz:')

Tek jak varsa çalışacağını sanmıyorum.
İnternette ve youtube'de yaptığım araştırmalarda bir sıkıntı olmayacağı gözüküyor. O tek jak girişi hem mikrofon hem kulaklık içinmiş. Ben zaten sadece valorant cs ve discord kullanırken sesimin gitmesini istiyorum kayıtla falan uğraşmayacağım sesim net anlaşılsın yeter. Sipariş verdim bu arada umarım üzmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı