150 TL'ye Çok Ses Çıkarmayan Mouse Önerisi

Cayxe

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2018
Mesajlar
605
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, CS:GO veya normal bilgisayar kullanırken çok ses çıkartmayan bir mouse önerir misiniz? 150 TL civarı kadar verebilirim. Uzun süre kullanacağım. Konuyu açmadan önce biraz araştırma yaptım, bu ve bunu buldum. Bunlar iyi midir? Değilse eğer 150 TL'lik bir mouse önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Asus'un bu faresini daha önce kullanmıştım çok sessiz ancak CS:GO için kesinlikle önermem G300S güzel bir öneri ama simetrik yapısı nedeniyle eline oturmayabilir bir teknoloji mağazasında denemeni tavsiye ederim diğer fare hakkında pek bilgim yok
 
Bende G300s kullanıyorum, gerek sağlamlık gerek ses gerek ergonomik yapı olarak çok iyi bir faredir. 1.5 senedir kullanıyorum kozmetik açıdan kullanıma bağlı olarak her hangi bir hasar bile oluşmadı malzeme kalitesi çok iyi
 
Elim büyük ve tombul :D.
G300s'i düşündüm fakat dediğim gibi elim biraz büyük ve tombul.
 
Eliniz küçükse Logitech G300S, ortalama veya büyükse Bloody A90 önerebilirim. Ayrıca ilk mouse çok kaliteli gelmedi, tık ömrü az, Hertz kalitesi tartışılır. Sadece görsel olarak tatmin edici. İkincisi ise zaten oyun için yetersiz kalır. Kablosuz olduğu için tepkimesi uzun sürüyor. Gündelik kullanım için bir mouse.
 
Ayrıca ilk mouse çok kaliteli gelmedi, tık ömrü az, Hertz kalitesi tartışılır. Sadece görsel olarak tatmin edici. İkincisi ise zaten oyun için yetersiz kalır. Kablosuz olduğu için tepkimesi uzun sürüyor. Gündelik kullanım için bir mouse.
Palm veya fingertip grip.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı