150 TL'ye gamepad önerisi

Son düzenleyen: Moderatör:
USB yoksa kullanamazsınız zaten kolu, 150TL'ye F310 iyi duruyor. Deadzone, tuş basmama veya tetiklerinde sorun yoksa alınabilir.

Teşekkürler hocam. Ben bir satıcıya sorayım.

Onlar değil hocam horipad iyi bir marka.
@Yener K. hocam önermişti.

Teşekkürler hocam. Bu da iyi duruyor. Bunu da alabilirim.

Re 4, Just Cause 2-3, Witcher 2-3 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum. Oynatır mı?

@messinicocugu @Zerons
Etiketliyorum ama kusura bakmayın.

RE 4, Just Cause 2-3, Witcher 2-3 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum. Oynatır mı?

@messinicocugu @Zerons

Oynatır hocam.

Re 4, Just Cause 2-3, Witcher 2-3 gibi oyunları oynamayı düşünüyorum. Oynatır mı?

@messinicocugu @Zerons
Oynatır, Horipad olanın Xinput ve Dinput desteği hakkında bir bilgim yok, F310'da D-Input ve X-Input'un ikisi de olduğundan dolayı herhangi bir program ile uğraşmadan direkt oynayabilirsiniz.

Oynatır, horipad olanın Xinput ve dinput desteği hakkında bir bilgim yok, F310'da D-ınput ve X-ınput'un ikisi de olduğundan dolayı herhangi bir program ile uğraşmadan direkt oynayabilirsiniz.

Çok sağ olun hocam. Sanırım F310 alacağım.

Belli bir süre derken? 150TL'ye alacağınız gamepad 1 ay dolmadan ölür muhtemelen.

İkinci el Logitech F310 olabilir hem sağlam olur. Gidip saçma sapan markalara 150 vermek mantıklı değil.

2. el F310 alın derim bulursanız.

150 TL bütçeli bir kol seni tatmin etmez. Kullanışı da kötü olur. Ömrü de kısa sürede tükenir.

Sizlere de çok teşekkür ederim.

Hori olanda da destek var. Bütçe varsa F310 alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı