150 TL’ye GT 630 için PSU önerisi

Bilmişler gelmiş gene yok ev havayi uçar yok bilgisayar yanar. Arkadaşla sizlerden tek ricam önerinizi yapin yoksa susun. Ben bir halt bilmesem gelip buraya 150 tl ye psu sormam gider 60 piraya frisby alirdim. Eski psu da fsp idi. Yıllardır idare etti bizi 3 kuruşluk kasaya 300 400 liraya psu alamam yani kusura bakmayın. Ayrıca niye boyle horozlandiginizi da anlamadim bir daha okuyun ne yazdığımı.
Eğer biliyorsan bize niye soruyorsun git kendin al.

Güzel kardeşim 40 ustalık etmeyip yazımı okursaniz boyle horozlanmazsiniz. 150 tl ye kaliteli bir markalı 300 350 watt bir psu biliyor musunuz diyorum zaten.
Biz de sana diyoruz ki 150 TL'ye güzel kaliteli bir PSU alamazsın eğer güzel kaliteli bir PSU almak istiyorsanız en az Aerocool 400W PSU almalısın, yok beni götürsün ben kalite aramıyorum diyorsan şu PSU'yu al geç.

Biz de sana diyoruz ki 150 TL'ye güzel kaliteli bir PSU alamazsın eğer güzel kaliteli bir PSU almak istiyorsanız en az Aerocool 400W PSU almalısın, yok beni götürsün ben kalite aramıyorum diyorsan şu PSU'yu al geç.
Alamazsın demiyorsun direkt diyorsunuz ki 50 lira daha köy şunu al 100 lira daha koy bunu al 300 daha koy ekran kartı da alırsın. Bak cevaplardan birinde adam thermaltake psu bulmuş bana ne güzel. Ne güzel anlamış beni. Siz bilmeden etmeden yorum yapmaya bayiliyorsunuz.
160 TL'ye FSP'den 300W, hem güvenilir marka, hem de iş görür.
Hah bak buda olur. Eskisi de buydu galiba.

Alamazsın demiyorsun direkt diyorsunuz ki 50 lira daha köy şunu al 100 lira daha koy bunu al 300 daha koy ekran kartı da alırsın. Bak cevaplardan birinde adam thermaltake psu bulmuş bana ne güzel. Ne güzel anlamış beni. Siz bilmeden etmeden yorum yapmaya bayiliyorsunuz.

Hah bak buda olur. Eskisi de buydu galiba.
Al ben sana alma demiyorum ama FSP diye alınmaz, ürünlere marka değil de model olarak bakmak daha mantıklı her markanın her modeli iyi değil mesela benim bildiğim Cooler Master 600W Elite V3 de kronik ses sorunu var diye biliyorum yani demek istediğim alıcaksan alabilirsin ama hemen FSP diye atlama.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı