150 TL'ye internet servis sağlayıcısı önerisi

Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem topladım. Pingim, internet kopmalıları çok yüksek, o yüzden internet deyiğtirmeye karar verdim. Sizin önerileriniz nelerdir? Ben NetSpeed düşünüyorum. NetSpeed hakkında ne düşünüyorsunuz? Bağlantımı Ethernet ile sağlayacağım fakat 1-3 hafta sonra laptop da alacağım yani hem bağlantısı hem pingi olmaması lazım. Bütçem aylık 150 TL olabilir.

Ben Türknet kullanıyorum, TTNET'in bana veremediği 35Mbps hızı Türknet verdi üstelik aylık 85TL gibi bir fiyata. Uzun süredir kopma vb durumlar da yaşamadım. Ve 2 aydır bedava kullanıyorum. Arkadaşları davet ederek bedava kullanabiliyorsunuz.

Her bölge nasıl farklıysa her firmada birbirinden farklı. Bu tarz konularda insanlar yaşadıkları sorunları bahsederken onların yaşadıklarını başkalarının da yaşayacağını düşünerekten firmayı linçlemeye başlıyorlar.

Modem arayüzündeki hat değerlerine bakıp maksimum alabileceğin kapasiteyi sana kim sağlayabilir buna bak bence. Bundan sonra firma kararı, elemesi yaparsın.

Her bölge nasıl farklıysa her firmada birbirinden farklı. Bu tarz konularda insanlar yaşadıkları sorunları bahsederken onların yaşadıklarını başkalarının da yaşayacağını düşünerekten firmayı linçlemeye başlıyorlar.

Modem arayüzündeki hat değerlerine bakıp maksimum alabileceğin kapasiteyi sana kim sağlayabilir buna bak bence. Bundan sonra firma kararı, elemesi yaparsın.
Arkadaş doğru söylemiş Superonline kullanıyorum çok sıkıntı yaşayan duydum ama İnternet hızım her zaman 2 aşağı 2 yukarı oluyor evinizin alt yapısına ve kalitesine göre değişiyor bu durum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı