Merhaba arkadaşlar fazla bütçem yok mouse için aklımda birkaç model var. Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Elim biraz büyük bütçem en fazla 150 TL. Bu tip mouselar elime çok güzel oturuyor bu tipteki mouse önerilerinizi bekliyorum.
Bloody baya seviliyor bunu düşüneceğim. Çok teşekkür ederim.Attıklarınızın hepsi çöp, büyük ve geniş bir mause istiyorsunuz sanırsam.
![]()
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Lazer Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Lazer Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Bu ikincisi bana küçük gelecektir.![]()
HP Omen 400 3ML38AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HP Omen 400 3ML38AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Malzeme kalitesini çok beğenmemiştim arkadaşımda vardı.Attıklarınızın hepsi çöp, büyük ve geniş bir mause istiyorsunuz sanırsam.
![]()
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Lazer Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bloody TL80 Terminatör Metal Skatez Lazer Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
O zaman PMW3360 sensörünü kullanan HP Omen 400'e bakabilirsiniz.Bu ikincisi bana küçük gelecektir.