Yarın Hepsiburada üzerinden birkaç ürün alacağım bunun için Hepsiburada dışında bir yerden ya da 2.el almak istemiyorum. Beni PES 2021, GTA 5, Forza Horizon 4 gibi oyunlarda tatmin etmesi için bir gamepad önerilerinizi bekliyorum. Bütçeyi aşamam oynarsa 10-20 lira oynar.
Aynısına sahibim öncelikle Steam kolu Xbox One kolu olarak görüyor lakin Origin'den aldığım FIFA 20 kolu görmedi kablosuzda eğer kablo ile kullanacağım ben bluetooth ile işim yok derseniz en iyi seçenek bu. Kol Rampage sgr707 @cankute adlı arkadaşımızın önerdiği kol
Aynısına sahibim öncelikle Steam kolu Xbox One kolu olarak görüyor lakin Origin'den aldığım FIFA 20 kolu görmedi kablosuzda eğer kablo ile kullanacağım ben Bluetooth ile işim yok derseniz en iyi seçenek bu. Kol Rampage SGR707 @cankute adlı arkadaşımızın önerdiği kol
SNOPY RAMPAGE SG-R707 ANDROİD PS3/PC/SMARTPHONE/TVBOX BLUETOOTH KABLOSUZ JOYPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SNOPY RAMPAGE SG-R707 ANDROİD PS3/PC/SMARTPHONE/TVBOX BLUETOOTH KABLOSUZ JOYPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Rampage SG-R601 Ps3+Pc Uyumlu USB 1.8m Joypad + Tkz Kırmızı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage SG-R601 Ps3+Pc Uyumlu USB 1.8m Joypad + Tkz Kırmızı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Ama forumdaki birisinin incelemesine göre analogları düzgün çalışmıyormuş onun için bir sorayım dedim acaba sizin attığınız ürün nasıldır? Analogları iyi midir? Sonuçta marka olarak baktığımızda birisi Philips birisi Rampage. Bu fiyata düzgün bir gamepad bulmak zor ama en mantıklısı bu mu?