![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam mekanik aramayım en ucuz mekanik 180 bu klavye iyidir 2 3 sene götürür.
Hocam onun bir incelemesine baktım ama çok da beğenmedim ışık geçirmiyor plastiği kötü vb. şeyler forumda da önerilmiş başka öneriniz var mı?![]()
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam onun bir incelemesine baktım ama çok da beğenmedim ışık geçirmiyor plastiği kötü vb. şeyler forumda da önerilmiş başka öneriniz var mı?![]()
Teşekkürler hocam yalnız 180 dediğinizin kalitesi bundan iyi midir?
Hocam onun bir incelemesine baktım ama çok da beğenmedim ışık geçirmiyor plastiği kötü vb. şeyler forumda da önerilmiş başka öneriniz var mı?
Hocam onun bir incelemesine baktım ama çok da beğenmedim ışık geçirmiyor plastiği kötü vb. şeyler forumda da önerilmiş başka öneriniz var mı?
https://www.hepsiburada.com/rampage...lavyesi-p-HBV000012F5IM?magaza=TahaelektronikHocam 150 TL'den ne bekliyosunuz ya bütçeyi yukseltın ya da bunun gıbılerden alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.